Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett nokkel hogy alltok ferfiak?

Figyelt kérdés

Nyilvan van akinek nem jon be, van akinek igen. Hol tudok olyanokkal ismerkedni akiknek tetszik es beszelni is lehet normalisan?

26N

2016. márc. 19. 12:38
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Kérdező, hányan próbálkoztak be priviben, akiket visszautasitottál?!... Tuti voltak, ne tagadd le...
2016. márc. 19. 16:04
 42/60 A kérdező kommentje:
A molett egy dolog. Beszelgetni meg nehez ertelmesen barkivel is itt.
2016. márc. 19. 16:04
 43/60 anonim ***** válasza:
Ha nincs problémád molett nőként ismerkedni, akkor nem értem, minek tetted fel a kérdést? :O:D
2016. márc. 19. 16:06
 44/60 anonim ***** válasza:

43#

Elgondolkodtatóak a felvetéseid.

A kérdező nyílván tisztában van azzal hogy külsőre ő nem egy etalon, sőt visszataszítónak tartja mgát, de gondolom kicáncsi hogy neki Mégegyszer lesz-e hasonló külsejű barátja mint az előző. Nem hiszem, esetleg ha eltartja akkor igen, vagy ha nagyon jó jellem, bár nem ez jön át megnyilvánulásaiból.

2016. márc. 19. 16:36
 45/60 anonim ***** válasza:
Igen, én is észrevettem, az elején még kedves volt mosolgós, elfogadta, hogy valakinek tetszik, valakinek nem (legalábbis ezt írta). Ám minél több "nem tetszik" válasz jött, átment "megmagyarázósba", bizonyítván magának, meg megcáfolni a válaszírókat, hogy hát de igenis sokaknak tetszik, meg nincs is gondja az ismerkedéssel.
2016. márc. 19. 17:02
 46/60 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már sírt is...

Viszont tartozunk neki egy válasszal erre: "Hol tudok olyanokkal ismerkedni akiknek tetszik es beszelni is lehet normalisan?"

Nemigen van ötletem, mint a hagyományos szórakozóhelyek.

Sőt, igazából minden működhet is, amit a normális lányok szoktak csinálni, de egy dologra fel kell készülnie: Sokkal több szimpla szexbe kell majd belemennie sztem, hogy valakit meg is tudjon fogni.

2016. márc. 19. 17:10
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
46. Én meg a netes társkeresőket ajánlom. Ott még a ducikat is bombázzák naponta rengeteg levéllel (ezért is vannak mondjuk elszállva, hogy ők válogathatnak, pedig nem). De ne a sármos jánosoknak irkáljon, hanem válassza ki, hogy kb. ki az ő kategóriája, és annak válaszoljon. Na mondjuk ott se komoly kapcsolatra számítson, bár ki tudja...
2016. márc. 19. 17:17
 48/60 anonim ***** válasza:

Sztem a netes társkereső kb. annyira halott ügy egy dagadt lánynak, mint egy átlag férfinak.

Én nem küldeném oda jó szívvel.

Én inkább tematikusan próbálkoznék a helyében, pl ha rocker/goth/stb.(nem tudom, hogy mi ma a divat), akkor ilyen koncertekre mehetne.

Ha szeret színészkedni, amatőr színjátszókört ajánlanám.

Ha vallásos, ott úgyis kevésbé felszínesek az emberek, akkor ilyen vallásos körökbe, rendezvényekre menjen,

2016. márc. 19. 17:22
 49/60 anonim ***** válasza:
Ne higgyetek a kérdezőnek, én felajánlottam neki, hogy ismerkedem vele, és elküldött melegebb éghajlatra.
2016. márc. 19. 17:24
 50/60 anonim ***** válasza:

Sztem ő most épp a tagadás fázisában van, szóval ezt neki magában kell most elrendeznie.

Amúgy sztem senkinek nem ártana, ha valódi feedbacket kapna önmagáról. Amolyan nyers, szándékoktól és polkorrektségtől mentes, igaz feedbacket.

Amúgy én szurkolok neki, hogy hamar találja meg a következő hosszútávú kapcsolatát.

2016. márc. 19. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!