Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett nokkel hogy alltok ferfiak?

Figyelt kérdés

Nyilvan van akinek nem jon be, van akinek igen. Hol tudok olyanokkal ismerkedni akiknek tetszik es beszelni is lehet normalisan?

26N

2016. márc. 19. 12:38
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Jesszus de okosak vagytok. :) felesleges barmit irni.
2016. márc. 19. 15:33
 32/60 anonim ***** válasza:

Sok pasinak bejonnek es sztem barhol tudsz ismerkedni, itt, tarskereso, bulik, utazas kozben stb:-)

Az, h valaki molett semmit nem jelent a volt pasim egy 10/9-es pasi volt, de komolyan a nok szabalyosan csorgattak utana a nyalukat megis egesz eleteben neki a ducibb, molettebb nok tetszettek. En vilageletemben vekony voltam, probalt felhizlalni sikertenul, es most egy magas, duci ket gyerekes novel jar:-)))

Ugy, hogy o kigyurt, 2 meter magas, borotvalt fej es a kockak is megvannak a hasan:-)Nyilvan nem ez az altalanos tendencia de sokkal gyakoribb jelenseg mint masok gondolnak:-)

Szoval ne aggodj, valogass kedvedre, ne erd be olyan pasival aki valojaban nem is tetszik csakhogy legyen valakid.Jo no vagy, es ha ezt tudatositod magadban, semmi gondod nem lesz parkereses teren:-)

2016. márc. 19. 15:33
 33/60 anonim ***** válasza:

"probalt felhizlalni sikertenul"

Pontosan erről beszéltem, mikor a súlyosabb problémára utaltam.

Feedee-feeder, stb., amik a Discovery-n meg az OzoneNetwork csatornákon mennek, szigorúan 10 után :/

2016. márc. 19. 15:37
 34/60 A kérdező kommentje:
Ez csak kerdes volt semmi mas. Persze hogy vannak olyan izmos jo pasik akiknek bejon. Mindegy ki mit mond. Es nem valogatok mert nincs mibol/kikbol. Nem is kell. Vannak kivetelek. Es ha mar sok mindenki szerint ez mar gusztustalan kover, elmondom az se jobb ha valaki halalra gyurja magat. Visszataszito. De megoszlanak a velemenyek nyilvan.
2016. márc. 19. 15:43
 35/60 anonim ***** válasza:
28%
Dehogyisnem, válogatsz...
2016. márc. 19. 15:47
 36/60 A kérdező kommentje:
Te mar csak tudod. 3 hete ert veget 5 eves kapcsolatom. Ne legyetek mar ilyen okosak.
2016. márc. 19. 15:50
 37/60 anonim ***** válasza:
Tuti, priviben is van pár jelentkeződ, csak ők neked nem kellenek... Ennyit erről.
2016. márc. 19. 15:51
 38/60 anonim ***** válasza:

Kérdező

Természetesen van igazság abban, amit mondasz, csak egyszerűen zavaró ez a nagyvonalú összemosása a kategóriáknak, amit csinálsz.

Persze, hogy 7mrd emberből lesz olyan kigyúrt férfi, aki a dagadtakra gerjed, ahogy lesznek nyúlánk nekrofilok, tömzsi lábfetisiszta trangender bányászok is... Ettől még hibás, félrevezető az a kijelentés, hogy legyél bármelyik kategória, éppen annyira megtalálhat a szerelem.

Pl. egyenlőnek kategorizáltad a "halálra gyúrtat" a dagadttal, de ha a szívedre teszed a kezed, be kell vallanod, hogy a "halálra gyúrt" férfiaknak több nagyságrenddel jobbak az esélyeik a pártalálás során, mint a dagadt nőknek.

2016. márc. 19. 15:52
 39/60 A kérdező kommentje:
Hat nekem nem volt sose gondom. Amugy ha ennyire zavar titeket minek irtok? Oke nem jon be nektek, elofordul. Szerintem nem alkattol fugg kinek mekkora az eselye. Orulok hogy mindenkinek van velemenye. Meg koszonom. Foleg annak akik a fejembe latnak.
2016. márc. 19. 15:58
 40/60 anonim ***** válasza:

"Hat nekem nem volt sose gondom."

Ennek ellenére felteszel egy ilyen kérdést:

"Molett nokkel hogy alltok ferfiak? Hol tudok olyanokkal ismerkedni akiknek tetszik es beszelni is lehet normalisan?"

itt csak én érzek k.urva nagy ellentmondást? :DDD

2016. márc. 19. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!