Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ir rá egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ir rá egy férfi egy nőre, ha a végén úgyis a korra hivatkozva elegánsan elköszön? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Tegnap egy érdekes élményben volt részem. Én 21 éves létemre komoly nőnek gondolom magam tisztában vagyok az élettel, talpraesett, dolgozó nő vagyok. Társkeresésben minimum ennyit elvárok a másik féltől is.

Rámirt egy férfi, nagyon szimpatikus volt, 10 év korkülönbség volt küztünk. Bár nekem már az is kissé gyanús volt hogy össze vissza tette fel a kérdéseit, hiába úgy válaszoltam hogy tudjon visszakérdezni, nem élt vele egyszersem szinte.

A válaszok utána nem egyszer hangoztatta hogy mennyire érett gondolkodásom van a koromhoz képest, a végén meg bevágja (a sok dicséret után) hogy ő nem tudja hogy mi lesz, mert én ő hozzá képest nagyon fiatal vagyok. De ő mielőtt rámirt volna már tiztában volt a korommal, akkor minek irt? A válasza az volt: mert ő is férfiból van.

Nem értem egyszerűen az ilyeneket, ettől kap egy nő szó szerint agybajt... És ezek után csodálkoznak a férfiak is...

2016. márc. 16. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálam hasonló volt a szitu, 20 voltam ő 30. Már az elején azzal kezdte, hogy ő mennyire szeretne mar egy olyan rendes es komoly lányt mint én, merthogy már szeretne családot alapítani, apa szeretne lenni :D aztán hogyhogynem állandóan a szex témán lovagolt, nagyon sürgette...rólam ezen kívül semmi nem is érdekelte, szoval elég nyilvánvaló volt hogy mit akar. Ja meg amúgy a híre is ilyen volt, de pletykára nem adok, csak személyes tapasztalatra. Mivel nem adtam magam, 1-2 hét után lekopott,szintén a 10 évre hivatkozva. Nálad is sztem ez lehet...
2016. márc. 16. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja es amugy én is mondtam neki a végén hogy a koromat tudta mikor megkeresett. Erre nem tudott mit mondani...
2016. márc. 16. 14:02
 13/14 anonim válasza:
Nem tudja, mit akar. Éretlen, és nem is intelligens. Még linkelni akar. - Más pasasoknak mínusz 30 év sem elég, úgyhogy a korod csak kifogás volt, annál is inkább, hogy azt korábban is tudta.
2020. júl. 12. 04:22
 14/14 anonim válasza:
Elszórakoztatta egy kicsit önmagát /közben ellopta az idődet/. Komolytalan, nem becsüli a másikat, nem is becsületes, felejtős.
2020. júl. 12. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!