Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg ennyien a párjukat?
Srácokra és lányokra is ugyanúgy igaz ez. Ráadásul sokaknak még van képe azt mondani, hogy ők mennyire szeretik a párjukat, és minden tökéletes a kapcsolatukban. Most őszintén, ezek az emberek tudják, hogy mi az a szerelem? Ha tényleg szeretnék a másikat, akkor ellen bírnának állni a kísértéseknek, sőt, fel sem merülne bennük, hogy mással is szexeljenek.
Engem még nem csaltak meg ugyan, de számtalan ilyet hallok, illetve engem is próbáltak már befűzni foglalt emberkék.
Miért ennyire fontos a szex, ha megkapják otthon is?

Igazából a fogamzásgátlás modernizálása óta kezdett újra elterjedni a szabatosság a megcsalás a minden este mással stílus,mert nincs következménye a kufircnak. No meg régebben a keresztényi elvek jobban átjárták a mindennapi életet ami manapság már egyáltalán nem jellemző.
De az embernek mint biológiai lénynek az alaptermészete nem az, hogy 50 évig egy db embert nyüstöl.Mert roppantúl megunja. Oké, annak akinek fiatalkorában évekig vért izzadva kellett vadászni egy valakire aki végre igent mond neki ,vagy anyagilag teljes függőségben van a párjától,az kevésbé mer ugrálni.

A helyzet az, hogy a megcsalás fogalma minden kapcsolatban, jobbat mondok minden ember szemében más. Egy kapcsolatban amíg minden rendben megy le kell ezt tisztázni. Egyeseknek egy csók a megcsalás, mások már egy kis flörtölést vagy a partneren kívül más férfire gondolást is a megcsalás kategóriába sorolnak.
Találkoztam már olyan férfivel is, akinek ha ő fekszik le más nővel az nem megcsalás, de a nője csak ne akarjon másokkal flörtölgetni, mert abból baj lesz.
Ha ezek már a kapcsolat elején le lennének tisztázva, talán nem lenne ennyi megcsalás, ennyi csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!