Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni, ha komoly párkapcsolatot szeretnék egy Férfival?
Tavaly nyáron lett vége életem első párkapcsolatának. Szeretnék ismerkedni, de az iylen egy éjszakások nem érdekelnek. Bulizni nem járok, nem tudom jól érezni magam, ha ittas emberek vannak körülöttem.
Dolgozok, amellett a barátaimmal összefutok, amikor lehetőség adódik rá (sajnos eléggé szétszéledt s megfogyatkozott a társaságunk középsuli óta). Véleményem szerint elég könnyen, bárkivel leállok beszélgetni, ismerkedni (az már másik dolog,h nehéz elnyerni a bizalmam..).
Mások, akik hasonlóak hozzám, hol ismerkedtek meg a párjukkal? :) Vagy hol próbálkoznak? 24N
Nekem is ugyanez a bajom, mint neked :)
Ha van kedved és szeretnél beszélgetni, írj rám :) Bár valszeg nem én leszek az, akit keresel, majd kifejthetem miért. De egy beszélgetésből nem lehet baj :)
25F
Köszönöm az érdeklődést! :)
Nos, azóta volt néhány randim, de nem volt közöshang... Így 2 -3 randi után hagytuk az ismerkedést.
Illetve csak, hogy ne legyen könnyű dolgom, úgy alakult,h külföldre ingázos munkám lett, amit Nőtől nehezen fogadnak el.
De nem adom fel, nyított szemmel járok s figyelek, most is épp ismerkedem társkeresőröl, aztán kiderül,h lesz-e valami. :) de remélem a legjobbakat.
Minden jót kívánok neked is Kedves kérdező! :)
Na és nálad minden rendben?
Már itt is vagyok 😊
F\35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!