Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni, ha komoly párkapcsolatot szeretnék egy Férfival?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron lett vége életem első párkapcsolatának. Szeretnék ismerkedni, de az iylen egy éjszakások nem érdekelnek. Bulizni nem járok, nem tudom jól érezni magam, ha ittas emberek vannak körülöttem.

Dolgozok, amellett a barátaimmal összefutok, amikor lehetőség adódik rá (sajnos eléggé szétszéledt s megfogyatkozott a társaságunk középsuli óta). Véleményem szerint elég könnyen, bárkivel leállok beszélgetni, ismerkedni (az már másik dolog,h nehéz elnyerni a bizalmam..).

Mások, akik hasonlóak hozzám, hol ismerkedtek meg a párjukkal? :) Vagy hol próbálkoznak? 24N

2016. márc. 15. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a bajom, mint neked :)

Ha van kedved és szeretnél beszélgetni, írj rám :) Bár valszeg nem én leszek az, akit keresel, majd kifejthetem miért. De egy beszélgetésből nem lehet baj :)

25F

2016. márc. 18. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező,elég régi már a kérdés. Azóta alakult valami komoly? :)
2017. jún. 18. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést! :)

Nos, azóta volt néhány randim, de nem volt közöshang... Így 2 -3 randi után hagytuk az ismerkedést.

Illetve csak, hogy ne legyen könnyű dolgom, úgy alakult,h külföldre ingázos munkám lett, amit Nőtől nehezen fogadnak el.

De nem adom fel, nyított szemmel járok s figyelek, most is épp ismerkedem társkeresőröl, aztán kiderül,h lesz-e valami. :) de remélem a legjobbakat.

Minden jót kívánok neked is Kedves kérdező! :)

Na és nálad minden rendben?

2017. jún. 19. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:
A helyzet nálam is nagyon hasonló.A baráti társaságom elég kicsi,máshol meg nem találkoztam még olyan csajjal,akitől szerettem volna valamit is.Szóval elég reménytelennek tűnik a helyzet.
2017. jún. 19. 20:50
 15/17 Johnny B. Goode ***** válasza:

Már itt is vagyok 😊

F\35

2021. aug. 17. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2021. okt. 28. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Azóta?
2022. dec. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!