Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek hol érdemes ismerkedni ha komoly kapcsolatra vágyom?
#1 köszi a választ, és milyen ilyen helyek vannak?
#2 nem akartam leírni őket és nem vagyok celeb, de akikkel bulikban ismerkedtem egyik se akart komoly kapcsolatot és tudom, hogy fiúk között is van olyan aki ugyan ezzel a problémával küzd
Én pont komoly kapcsolatot szeretnék, nem járok bulizni, szeretek sportolni (nagyon is). Családot még nem szeretnék, de ha lesz, nagyon fontos lesz nekem (a legfontosabb).
27F
Én is inkább komoly kapcsolatot szeretnék (bár igaz még kapcsolatom se volt), kirándulni meg biciklizni szeretek, de mostanában hanyagolni szoktam, mert nincs kivel. :D
21/f
Amikor ilyen kérdéseket olvasok, általában elmosolyodom. Hogy miért? :) Mert, ha jönne egy olyan srác -akár itt, akár más platformon,- aki olyan, mint akiről álmodozol az alkérdésedben, akkor bizonyára az alábbi kifogásaid lennének:
- nem ronda, de nem az eseted, felejtős
- túl messze lakik, áthidalhatatlan a távolság
- esetleg nincs kocsija, lehet, hogy átlagosan vagy keveset is keres? Vagy túl jól keres? Gyanús. Inkább nem.
- Olvas? Unalmas lehet. A komoly dolgok érdeklik? Unalmas lehet.
- Ír? Elvont lehet.
- Érdekli a pszichológia? Ne turkáljon az elmémben!
- Több barátnője is volt már? Az a baj. Nem volt olyan sok? Biztos tapasztalatlan...
És egyéb kifogások. :D
köszönöm a válaszokat!
#2 köszönöm a bíztatást, igyekszem nyitott lenni
#8 szerintem ez nem így van, akit meg tud szeretni az ember annál nincsenek kifogások
Pl itt :D
De ez megint olyan megfoghatatlan kérdés igy, ne haragudj. Én teljesen ilyen vagyok. Viszont emellett meg van egy rakat más tulajdonságom, amik nem tetszenének már lehet. És ez mindenhol így van. Én ismerek sok srácot is, akik bulikba járnak, pedig ilyenek mint amit leírsz. Bárhol lehet találni ilyen srácot. Mindenesetre azért ajánlok párat, ahol nagyobb eséllyel találsz ilyet.
Vannak túraszervezők, elmész velük
Egyetemeken is szoktam lenni túrás társaságok
Bicajos társaságok, egyesületek
Könyvtár, egyetem
Szerintem ha ilyenre vágysz, a legérdemesebb lenne csatlakozni túrázós egyesületekhez, és velük menni. Ott talán többnyire komoly emberek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!