Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok egy cigány fiúval?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 19:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy szinte mindenki nemleges választ ad, de azért nap mint nap látni nem is egy nem is kettő kancigányt magyar lányokkal. Legalábbis magyarnak látszókkal.
2016. márc. 15. 23:29
 22/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom lehet de nagyon bennem lenne a félsz hogy elő bújik a kulturális különbség. Egészen más a nemek feladatáról való elképzelése a két nemzetiségnek. Nem hiszem hogy túl tudnék lépni a félelmeimen. És ez nem a romák ellen szól ugyan ezért indulna komoly hátránnyal nálam egy arab fiú is.

Az hogy erről ki hogy vélekedik szerintem környezet és tapasztalat függő. Aki olyan helyen nő fel ahol romákkal van "összezárva" és ők a barátai szomszédai biztos egész más fényben látja őket mint aki fehérek közt nőtt fel vagy épp aki romák közt és negatív tapasztalatokat szerzett.

Én azért nem mondok egyértelmű nemet mert szerintem bárki fejét el lehet csavarni akármit gondol is elméletben a gyakorlat általában meghazudtolja az embert.

2016. márc. 16. 10:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem. Miért nem? Más kultúra. Méghozzá olyan, ami nekem nem jön be. Ráadásul külsőre sem jönnek be. Nem szeretem a barna bárt. Én hófehérke vagyok. Ennyi.
2016. márc. 16. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Bárt=bőrt
2016. márc. 16. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt osztálytársam cigány a srác úgy szakított a barátnőjével h olyat bemosott neki hogy az beesett a kádba.

Bocs de 90%-otok unintelligens barom.

Nem vok rasszista de nem.

2016. márc. 16. 21:15
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem egy cigány is lehet jóképű, van, akinek bejön a sötétebb bőr, és lehet annak a gyereknek szép arca is.

Tényleg vannak a csóró, pofoszkodós, beszólogatós fajtából is rengetegen, de biztos akad olyan, aki pont ugyanolyan kedves, mint egy fehér fiú.

Nem mondanék rá se nem-et, se igen-t, mert szerintem nem attól függ, hogy az én elképzelésembe milyen egy cigány srác, hanem hogy milyen igazából.

2016. márc. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!