Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen tulajdonságokkal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonságokkal lehet találni barátnőt?

Figyelt kérdés
Szóval, nem szeretek beszélni. Másokat szeretek hallgatni, de én nem igazán beszélek sokat. Nem vagyok vicces. Sokat dolgozok és sportolok. Elég sok hobbim van, meg tervem amikre sok időt fordítok, sokat dolgozok. Nagyon romantikázós típus vagyok, meg szeretem ha sokat odabújnak hozzám.
2016. márc. 14. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne lehetne? Sok csendes lány van. Na meg sok olyan lány aki szeret beszélni és szeretik ha nem szólnak közbe, te lennél az emberük az ilyeneknek.
2016. márc. 14. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Alapvetően csendes vagyok, de nagyon sokat tudok beszélni a megfelelő emberek társaságában, ellenben az nem azt jelenti, hogy jól viselem azt, ha csak én beszélek, na meg egy párkapcsolat alapból a kommunikáción alapszik, szóval valamennyit biztosan kell nyitnod, ha barátnőt szeretnél.
2016. márc. 14. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

persze, ennyi alapján semmi akadálya nincs.

kezdeményezz, ne várd a sültgalambot :)

2016. márc. 14. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

"szeretem ha sokat odabújnak hozzám"

Kicsoda? A részeg alkeszek a kocsmában? Nem azt mondtad, hogy nincs barátnőd? :D

2016. márc. 14. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet h találsz egy olyan barátnőt aki kiegészít. A csajok meg szeretnek bujni általában a párjukhoz. Te egy érzékeny tipus vagy.

ha sokat dolgozol és a céljaidért küzdesz lehet olyan párra találsz akivel azonosak lesznek a céljaitok vagy támogat benne.

Amit leírtál azok nem rossz tulajdonságok, a nők imádják ha foglalkoznak,törödnek velük.

És gondolom azért szoktál nevetni is ugyhogy ez sem lehet gond csak meg kell találni a megfelelő partnert akivel tudsz mosolyogni,vidám lenni. Az élet erről szól.

Keresni a boldogságot, de azt elsősorban önmagunkban találjuk meg.

25L

2016. márc. 14. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
A nem vagy viccesnel mar reg sztorno.
2016. márc. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!