Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen önzőek a férfiak az ismerkedésnél?
Most a társkeresőkre gondolok.
Rengeteg levelet kapok, van köztük komolytalan meg komolyabb érdeklődés is, de gyakorlatilag egy olyan srác nincs köztük, amilyet keresek. Az adatlapon meg lehet adni, hogy milyen az ideálod, és én is beírtam pár alap dolgot, hogy milyen pasik tetszenek, pl. életkor, magasság, öltözködés, érdeklődés. De láthatóan senkit nem érdekel, és akkor is erőszakosan írogatnak, ha egyik paraméterbe sem esnek bele...
Nincsenek nagy elvárásaim egyébként, de ez akkor is nagyon zavaró.
Én ilyet sosem csinálok. Volt már, hogy ráírtam valakire, de előtte mindig megnéztem, hogy milyen csajokra bukik, mert különben felesleges erőlködni.
A pasik ezt miért nem veszik észre?
Kérdező - tök egyszerű: nem mindenki nézi, hogy milyen kritériumokat adtál meg.
Én rám, simán ráírtak a 'csak ismerkedek' típusú emberek, pedig kikötöttem, hogy ők NEM. A másik: 50 éven felüli nők akartak bepróbálkozni nálam. Elhiszem, hogy nem vagyok 18, hanem pont 30, de akkor is ez sok.
Arról nem is beszélve, hogy homo és biszex pasik is simán rám írtak.
Egyszerű: be kell állítanod a szűrést, hogy kik látogathatják meg az adatlapodat. Én ezt megtanultam, csináld ezt is te.
A kérdés viszont egy félreértés: nem önzőségből, hanem trehányságból ilyenek.
Bár azért érdekelne, hogy nálad mik a kritériumok (bár őszintén, van amikor az ember kicsit megengedőbb a másikkal szemben).
9-es vagyok. A másik kedvenc, ami hirtelen eszembe jutott (remélem ezzel kapcsolatban is jön most jó kedélyű vicces privát üzenet :D), amikor egy 67 éves papuska írt, hogy látja, hogy mérnök vagyok és ő is az, csak már nyugdíjas, úgyhogy mennyire jó kis páros lennénk mi, alapíthatnánk egy céget amellett, hogy az életben is megtaláljuk a közös hangot. Ő is írt kb. 5 levelet még azután, hogy finoman megírtam, hogy korombelit keresek. (Azt hiszem 35-re van beállítva a felső határ.)
Azért mélyen elgondolkodtam az öregen. :D
Fogd fel ezt poénnak. Ezeknél az eseteknél én is nagyot nézek, de utólag már olyan jókat nevetek. Ez is élmény!
Gondolkodom, hogy létre kellene hozni egy oldalt, ahova mindenki betehetné az "aranysztoriját" a netes társkereséssel kapcsolatban.
sokszor nagyon szimpatikus valaki, és bár nem férek be a kategóriáiba, szívesen beszélgetnék az illetővel, még ha tudom ,hogy nagyon sanszos, hogy nem lesz köztünk semmi sem. úgy vagyok vele, hogy mit veszíthet az ember.
29 éves vagyok, ha az illető csak 25 alatt keres, akkor valószínűleg leírom neki, hogy miért találtam szimpatikusnak, és ha kapcsolatot nem is szeretne, de szívesen beszélgetnék/megismerkednék vele.
Ha csak kicsit nem férek be abba amit keres, 1-2 évvel, pár centivel ,akkor is leírnám, hogy miért is szeretnék vele beszélgetni, mi az ami tetszik benne. és hogy mennyire sziklaszilárdak ezek az elvárások. 178 cm magas vagyok, sok lány megadja, hogy 180 felett keres partnert. Ilyenkor azért reménykedek, hogy nem ezen fog múlni a dolog. Ha meg mégis, akkor valószínűleg nem veszítek sokat :) (persze csak abban az esetben, ha az illető azért jelentősen alacsonyabb nálam, és nem arról van szó, hogy nem szeretne magassarkúban magasabbnak lenni, mint én.)
No meg azt is vedd figyelembe, hogy igazán kevés megnyerő-csinos nő van a társkeresőkön, ellentétben egy rakat pasi. Plusz a nők ezer és ezer ajánlatot kapnak, amiből válogathatnak, míg egy férfinek magának kell "vadászni" arra akit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!