Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el inkább a férfiak ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Mi lehet a magyarázata annak, hogy általában a férfiak eltűnnek ismerkedés ideje alatt. Nagyon sok nőtől hallom, hogy eltűnt, nem keres, egyszerűen csak eltűnt. Nőknél ez nem jellemző, ő korrektül megmondják bocs nem vagy az esetem, bocs legyünk csak barátok stb. Korrektebbek a nők?
2016. febr. 6. 12:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%

Sok ferfi van hogy meggondolja magat ido elott, nem jon be neki a csajszi ahogyan jobban megismeri.

Es hat valljuk be, sok ferfi nem arrol hires hogy oszintek.

2016. febr. 6. 12:36
 2/20 LazyJones ***** válasza:
64%
Nem tudom, én az ellenkezőjét tapasztalom. Nők hajlamosak eltűnni válasz nélkül, megjegyzés nélkül, indok nélkül. Vagy, ami még gyakoribb, még csak válaszolni sem hajlandóak egy ismerkedési kezdeményezésre.
2016. febr. 6. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:
51%

Férfiaknál, ha eltűnik egy nő: Beszélgetsz vele majd a beszélgetés "közben" nem válaszol többet.

Nőknél, ha eltűnik egy férfi: Már két hónapja folyamatosan kereste, érdeklődött, de a nő egyszer sem mutatta jelét annak, hogy érdekelné, egyszer nem írt volna neki így beleunt.

2016. febr. 6. 12:37
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én nökkel szoktam ismerkedni, nem szoktam eltünni. Nem is tudom, hogy kinek lehet mindkét oldalrol megbizhato (mennyiségileg, minöségileg) tapasztalatai.
2016. febr. 6. 12:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nemtől független dolog. Nekem már nő és férfi ismerőseiem is tűntek el egyik napról a másikra, csak úgy. Azt hiszem ez inkább személyiség, jellem és értelmi szint függvénye. Aki olyan az le is fog lépni, mert olyan típus. Nő is, férfi is...
2016. febr. 6. 12:39
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező akkora baromságokat beszélsz,10/10esetben a nő tűnik el!Szerintem Menj el orvoshoz,mert magas lázad van és félrebeszélsz-)
2016. febr. 6. 12:40
 7/20 A kérdező kommentje:
Miért 6-os, te férfiakkal is szoktál ismerkedni nőként hogy ennyire látod a dolgot?
2016. febr. 6. 12:42
 8/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha azt mondanám fele-fele arányban a nők és a férfiak is, akkor megnyugszana a kicsi lelked?
2016. febr. 6. 12:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Talán Hunor Ercheynek van igaza, mert valóban férfiaktól is hallottam ezt
 10/20 anonim ***** válasza:
36%

Leírom a lényegét ennek.

Nos leegyszerűsítve a dolgot,ez is attól függ hogyan néz ki az adott férfi,tehát a kinézettől függ a dolog ismét csak.

Ha jóképű,izmos gyerek aki bunkó, akkor van 100 nő aki nyáladzik még utána,szerinted érdekelni fogja hogy egy nőt otthagyott? Van még másik 99...

A nők az ilyen férfiakra gondolnak,amikor ezt mondják.

Viszont ha egy kedves,értelmes,normális férfiról van szó,nos abban az esetben pont fordítva van a dolog.Ott a férfi korrekt,és a nők semmibe veszik,és nem írnak vissza neki,és otthagyják....

És ennek a férfinak nincs választása,egy nőt sem érdekel a srác... így nincs is nála másik sem nyilván.

Nos ezek a férfiak nem tűnnek el soha... ja igen,őket észre kellene venni talán ;)

24/F

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!