Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el inkább a férfiak ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Mi lehet a magyarázata annak, hogy általában a férfiak eltűnnek ismerkedés ideje alatt. Nagyon sok nőtől hallom, hogy eltűnt, nem keres, egyszerűen csak eltűnt. Nőknél ez nem jellemző, ő korrektül megmondják bocs nem vagy az esetem, bocs legyünk csak barátok stb. Korrektebbek a nők?
2016. febr. 6. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

"Nőknél ez nem jellemző, ő korrektül megmondják bocs nem vagy az esetem, bocs legyünk csak barátok"

Köszi, ezen jót röhögtem.

2016. febr. 6. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
A 7es válaszodban pedig a saját hülyeségedet igazolod kérdező! :D kész!
2016. febr. 6. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:

"Nekem már nő és férfi ismerőseiem is tűntek el egyik napról a másikra, csak úgy."

Ez a jelenség más tészta. Minden jel paranolmális jelenségre utal. Több mint valószínű, hogy a te ismerőseid a pomogácsok rabolták el. Bár tény, hogy biztosat tudjak mondani neked ezzel kapcsolatban, tudnom kellene merre élsz--hogy betudjam lőni volt e abban az időszakban a környéken pomogács-észlelés.

Mindenestre, ha igazam van, akkor a te ismerőseidnek hugyoztak. Már valószínűleg komposztot csináltak belőlük.

2016. febr. 6. 12:50
 14/20 Blade Bone ***** válasza:
Nőkre mondanám én is inkább ezt. Van egy úgymond lány barátom is, aki kb 3 havonta ha ír valamit, de max egy vagy két szó, szóval még azt sem lehet mondani hogy gondolkodik.. Pedig csak barátok vagyunk, szóval némely nőknél még ez sem jelent semmit, ha barátságot akarnak.. Többségében egyébként csak olyan nőkkel találkoztam eddig, akik kibúvót kerestek és az igazságérzet színét sem látták, így nekem még havernak sem kellene ilyen. Ezt a korrekt szót meg nem használnám nőkre, de éppúgy férfiakra sem, nőben és férfiban lehet találni korrektet, de mind nem az.
2016. febr. 6. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Felesleges leszavazni. Köztudott, hogy a nők nem "kezdeményeznek" a férfiaknál, nem számít, hogy már javában beszélgetnek egy ideje.

Voltaképp nincsenek is igazán rászorulva, mindig vannak akik írnak nekik.

2016. febr. 6. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon értelmes,rendes nő ismerősöm is tűnt már el búcsú vagy magyarázat nélkül.Egyszerűen túl kínos lett volna magyarázattal szolgálni,ezért inkább a rejtélyes eltűnést választotta.Láttam,hogy továbbra is aktív,csak egyszerűen velem nem állt már szóba.Így döntött ezt el kell fogadni,még az okát is megértem és nem neheztelek különösebben érte,jobban fáj az,hogy többé már nincs velem és hiányzik a társasága.
2016. febr. 6. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Jaguarnak igaza van, én is általában akkor szoktam "eltűnni", ha a nő semmi jelét nem mutatja, hogy egy picit is kedvelne. Illetve volt még két eset, amikor másért: egyiküknél azért tűntem el, mert megbeszéltünk egy randit, de kamuzott, és esze ágában se volt találkozni velem. A másikról pedig kiderült, hogy nagyon buta.

Egyébként nőkre sokkal inkább jellemző, hogy szó nélkül eltűnnek. Tipikusan képcsere után, ha nem tetszik nekik a pasi.

2016. febr. 6. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
16-os, mi az hogy túl kínos lett volna magyarázattal szolgálnia? Meg hogy te megérted? Mondjuk megérteni nem nehéz azt hogy valaki gyökér, de mivel te azt írtad, hogy értelmes nő ismerősöd, így vannak kétségeim affelől, hogy valóban megértetted :)
2016. febr. 6. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen!

"Ismerkedtünk, de eltűnt a pasi, mert két hónapig nem válaszoltam az üzeneteire, a munkahelyen is kerültem heteken át, nehogy összefussunk. Most meg már nem keres. :( Rohadt szemét férfiak."

:D

2016. febr. 6. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:

hát, nem tudom, nekem nem szoktak eltűnni minden szó nélkül. nő vagyok, de egyébként én sem szoktam. ha úgy érzem, nincs értelme ismerkedni, korrektül meg szoktam mondani, hogy nem szeretnék vele kapcsolatot. persze egyes roppant intelligens emberek erre elkezdenek anyázni, meg lek.rvázni (mert nem jövök össze mindenkivel?? :D wat :D) de onnantól kezdve nem szoktak érdekelni.. ha ő ettől jobban érzi magát, hát.. kicsit bár gáz, de az ő dolga.

Kérdező, ne törődj a "felszívódós" emberekkel :)

2016. febr. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!