Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez lenne az oka amiért lerázott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne az oka amiért lerázott?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, három hete levelezek társkeresőn egy velem egyidős sráccal. Én írtam neki, ismerkedtünk, most meg azt írta, hogy mégis inkább hagyjuk. Nem tudom, mi lehet az igazi oka.Azt írta azért, mert messze vagyok ( ez nem igaz, mert ezt az elején is tudta...Bpn tanulok, még egy évem van vissza, de hétvégente hazajárok, szóval ez tuti kamu duma!, meg ő a munkája miatt elég elfoglalt, és most át is helyezik ( csak cégen belül, magasabb beosztásba kerül)és nekem inkább olyan ember kellene, aki jobban ráér, ő meg nem olyan...

Nem értem, miért lett ez egyik pillanatról a másikra. Még a programokat is terveztünk ( ő javasolta! ) hogy pl elmegyünk a margit szigetre, mikor legközelebb Bpn lesz ( havi egyszer munka miatt feljön), meg ha én hazamegyek, találkozunk, stb.

Állítása szerint külsőleg is nagyon bejövök neki, már telefonáltunk, skypoltunk is..

Azt mondta ő most nem is keres kapcsolatot azért mert annyi a dolga.

Szerintem ennek az egésznek kamuszaga van. Különben is, ennek 4 napja, és azóta is folyamatosan fent van társkeresőn.

Az zavar a legjobban, hogy nem tudom a valódi okot, és így csak emésztem magam!

2016. márc. 13. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, talált mást, akivel nem távkapcsolatban kell élnie, vagy aki jobban bejön neki.

A valós ok mindegy. Az eredmény a lényeg, nem akarja veled folytatni.

2016. márc. 13. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel a társkeresőn több lánnyal levelezett egyszerre,talán nem szándékosan csak így alakult,de most döntenie/választania kellett és ennek te lettél az áldozata.
2016. márc. 13. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért hazudott volna?

De mindegy is... egyszerűen nem te vagy az ő igazija, azt kész. Nem kell ezen sokat rágódni.

Kérjed a következőt!

2016. márc. 13. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Idióta ez az ember, vagy te tettél, vagy mondtál valami hülyeséget, ami miatt visszalépett. De attól még idióta.
2016. márc. 13. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:

épp ez az, hogy akárhogyan gondolkodom, nem csináltam semmi olyant, nem mondtam semmi olyant, ami ezt válthatta volna ki.

sőt ő szorgalmazta a majdani közös programokat..

tudom hogy nem kellene ezen agyalni, de bánt, hogy nem tudom az igazi miértet! amikor már megkedveltem. akkor nem tudnék rajta agyalni, ha nem érdekelt volna.

2016. márc. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!