Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési nehézséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési nehézséggel küzdő férfiak és nők, fiúk és lányok, mit szólnátok, ha a szüleitek be akarnának segíteni nektek a társkeresésbe?

Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 21:39
 1/10 VirágésBence ***** válasza:
93%
Ha ilyen szituációba lennék nem örülnék neki, mert csak anyuci pici fiának néznének.
2016. márc. 13. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
vicces lenne nagymuter próbált anno. nem akartam mondani neki hogy azon a héten már 3 nőt gerincrevágtam xd
2016. márc. 13. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyum öccsének van egy haverja, anyum számtalanszor utalgatott már rá, mikor beszélgettünk, és leste a reakciómat. Nem értem mit akart ezzel, mikor a srác egyébként kapcsolatban van. xD de ennyiben ki is merült a dolog, hál'Istennek.
2016. márc. 13. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem anyukám szokott célozgatni egy-két ismerősre vagy szomszédra, hogy képzeljem el két utcával a Zolikának most pont nincs barátnője. Vigyem arra gyakrabban a kutyákat sétáltatni. :D De általában csak húz velük, jót nevetünk rajta és ennyi! :D
2016. márc. 13. 21:52
 5/10 schamuelson ***** válasza:
94%
Édesanyám annál intelligensebb volt, mint hogy ilyennel próbálkozzon. Viszont a barátnője többször próbált összeboronálni az egyik tanítványával. Még tetszett is volna kislány, de hogy "felsőbb utasításra" összejönni vele! Szóval pont ellentétest hatást ért el nálam.
2016. márc. 13. 22:05
 6/10 Fish1 ***** válasza:
100%
Szólnék nekik, hogy ne csinálják.
2016. márc. 13. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne! Így sem vagyok sikeres a nőknél, akkor meg már tényleg mínuszban lennék. A társkeresési problémáimat szeretem egyedül rendbe hozni, vagy jobban elszúrni. Bármi másban elfogadok segítséget de ebben az egy dologban nem, max. tanácsot meghallgatok, de tovább ne menjünk!
2016. márc. 13. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Elég kamikaze cselekedet lenne részéről, mert szegénynek fogalma sincs róla, hogy a gyereke egy ronda, nyikhaj vézna kölyök (170cm) és folyton azt hangoztatja, hogy milyen szép és jóképű vagyok (a legdurvább, hogy szerinte még magas is vagyok LOL :DD), de a valóság pont fordítva van. De mondj csak egy szülőt, aki rosszat mondana a saját gyerekére! Ez teljesen érthető szülői ösztön, ezért természetesen nem ítélem el. Az más kérdés, hogy ha egy kívülálló harmadik személynek ugyanez lenne a véleménye (aki anyámmal ellentétben objektív módon tud megítélni) és szeretne összehozni egy csajjal, akkor egyértelműen nyitott lennék rá, hogy megismerjem. Persze ez utópia, mert 21 év alatt senki nem mondott még egy minimális pozitív töltetű véleményt sem a külsőmmel kapcsolatban. Szóval ez inkább jobban tükrözi a lehetőségeimet és magamat is. :(
2016. ápr. 8. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
En orulnek neki ha egy jocsajjal osszehozna. :)
2016. ápr. 8. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Semmit nem szólnék,hiszen nincs az a nő akinek kellenék.Totál béna vok ilyen téren!
2016. ápr. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!