Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szánalmas, ha nő létemre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas, ha nő létemre nem tudok párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem szánalmas, de ha akarsz, és a végén sosem jön össze, akkor ideje lenne elgondolkoznod azon, hogy mi a valódi háttér ok. Mert lehet azt mondani, hogy "pechem van", meg, hogy "mindig ilyeneket fogok ki", de valami oka van annak, hogy a komolytalan pasikat választod.

Persze az ilyen dolgokat egyedül nehéz megfejteni, mert az ember szívesebben hazudja magának, hogy ő mindent megtesz, csak peches, minthogy beismerje a saját hibáit, problémáit

2016. márc. 12. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Én férfi létemre nem tudok párkapcsolatot kialakítani.

Na, mennyire vagyok szánalmas?

2016. márc. 12. 22:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem is igazán közeledik hozzám senki, egy évben összesen vagy ketten általában, ők is csak nyíltan szexet akarnak. Hogy én mit szeretnék, addig el sem jutunk. Még választanom sincs kikből.
2016. márc. 12. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Mostanában elég sok nő panaszkodik, hogy nem mernek vagy nem akarnak kezdeményezni a férfiak. Mondjuk pont én beszélek, aki még nem is mert próbálkozni egy nőnél sem. :)
2016. márc. 12. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Annak, hogy miért nem próbálkoznak a férfiak rengeteg oka lehet.

Pl amivel én találkozom nagyon gyakran: egyszerűen a nőnél nem is lehet próbálkozni, munkahely-otthon vonal között ingázik, szigorúan leszegett fejjel, melóhelyen ha valami miatt megszólítod, akkor az csak szakmai téma lehet, ha bármi egyéb irányt veszel fel akkor szó szerint menekül, ha eljut társaságba, akkor ott ugyanez, közben pedig visszahallod, hogy szegény milyen magányos, hogy senki nem akar nála próbálkozni.

2016. márc. 12. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon elzárkózva élsz akkor, azt gondolom. Évi két "lovag" az miként lehet?
2016. márc. 12. 23:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem. De egyébként sincs így. Csak rossz tapasztalataidat kiáltalánosítod.

Ha rám írsz segíthetek megtalálni és megoldani problémáidat.

2016. márc. 13. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!