Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg anyagiassabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg anyagiassabbak mint régen?

Figyelt kérdés
Régen olyan sokszor az volt hogy szegény körülmények között nevelkedtek a gyerekek. Apukám nagypapám is nagyon szegény volt nagyon kevés jövedelemmel mégis mellettük volt a porba a nő ,támogatta stb. Ma már ha egy férfinak 30 éves korába 100 ezer a jövedelme nem kell szinte egy nőnek sem
2016. márc. 12. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
sokkal pénzéhesebbek mint régen
2016. márc. 12. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell mindent kisarkítani?

Most kapaszkodj meg kérdező, én diplomás könyvtárosként, a szakmámban nettó kb 83 ezret fogok keresni!

Párom meg árufeltöltő, szerinted mennyire érdekel a pénz, ha tudom, hogy szeret és velem tervez?

Szálljatok már le erről a sz..r anyagias dolgokról, nemcsak a pénz létezik ebben a világban!

2016. márc. 12. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenki, de sokan igen. Főleg ha azt nézzük, hogy a nők jelentős részének is a csilivili legújabb telefonok, iPhone-ok, tabletek és mindenféle dolgok kellenek, és sajnos sokan hozzá is szoktak ahhoz, hogy mindent megkaphatnak, mert a szüleik elkényeztették őket. Aki normális nevelést kapott, az valószínűleg most sem anyagias, de sokkal nagyobb a közösség és a média torzító hatása, mint régen.
2016. márc. 12. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik nő ilyen. Normális párkapcsolatban úgy működik, hogy a közös célokért mindenki belead, de az egyéni szükségleteket, mint pl. a különböző ketyeréket mindenki maga fizeti. Persze férfiként rosszul esne, ha a párom nem hívhatnám meg ide-oda, viszont akikkel lányokkal találkoztam, többnyire ők meg visszahívnak, mert így gondolják normálisnak.
2016. márc. 12. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen, anyagiasabbak. Annak is kell lenniük, ha ezt sulykolják beléjük már gyerek koruk óta. Régen a család volt a fontos, most már az egyén.
2016. márc. 12. 12:16
 6/8 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem semmivel sem anyagiasabbak, mint régen...Meghát amúgyis erősen egyénfüggő a dolog...
2016. márc. 12. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolod ha 600k nettót fogsz keresni akkor lesz nőd?

Nekem amikor nem volt pénzem volt feleségem. Teli volt a tö..köm, hogy én tartom el. Egyedül élek öt éve.

2016. márc. 12. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ma már ha egy férfinak 30 éves korába 100 ezer a jövedelme nem kell szinte egy nőnek sem"

Tudom, hogy sokan ezen sírnak, de basszus... Nekem gyakornokként, 22 évesen volt ennyi a fizetésem.

2016. márc. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!