Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú kapcsolat után, mennyi időt vártatok mielőtt új párt kezdtetek keresni?
Ez nálam nem a kapcsolat hosszától, hanem az érzelmek intenzitásától függött mindig.
1. Első szerelem, akivel nem is volt köztünk semmi, miután elhajtott, másfél évig magam alatt voltam. Első csalódás, szíven ütött, na.
2. Több éves kapcsolat, együtt is éltünk, közös tervekkel meg minden. Négy évig voltunk egy pár, de az utolsó év már csak hanyatlás volt. Mire szakítottunk, már túl voltam azon, hogy elengedjem, hiszen kihűltek az érzelmek. Összvissz két hónapig voltam egyedülálló utána. Nem volt komoly veszteségérzet meg gyászidőszak, ami ilyenkor szokott lenni, mert annak a javán már szétköltözés előtt túl voltam.
1-2 hónapot, de aztán rájöttem, hogy túl korai még, így inkább felhagytam egy időre a párkereséssel. Ez már 2,5 éve tart, de egész jól elvagyok egyedül. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!