Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg jobban elfogatób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg jobban elfogatóbbak a külső terén?

Figyelt kérdés

Ennél a videónál a kövér nőtől szinte menekülnek a pasik, nagyon nem fogadják el a lányt.

https://www.youtube.com/watch?v=2alnVIj1Jf8

Itt viszont a csinos lányok tök jól elfogadták a pasit,

https://www.youtube.com/watch?v=iUy3_kBme4M

a végén még szájra puszi is született :)

[link]

2016. márc. 7. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"tényleg jobban elfogatóbbak" Ugy elfogják, hogy csak na!
2016. márc. 7. 13:35
 12/15 A kérdező kommentje:

"De egyébként gusztustalan dolog, a boltban is ha megveszel valamit, és nem az, aminek reklámozták, akkor kötelesek visszavenni."

Csak gratulálni tudok, hogy az emberi kapcsolatokat, érzelmeket egy bolti eladáshoz veszed, naa ezért tartanak itt a kapcsolatok, ahol tartanak

2016. márc. 7. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy egy örök klasszikust idézzek....

"ránézésre C kosaras melltartó kell neki, de ezt csak a VS köszönheti, jó ha B, alig van mit fogni. A fogyasztók megtévesztése!!!"

2016. márc. 7. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező, aki egy Tinder vagy hasonló alkalmazáson keres párt, az PONTOSAN ugyanúgy keres, mint ahogy a boltban a polcról leveszed a terméket. Mi a fenét vársz egy olyan oldaltól, ahol a másikról az egyetlen infód, hogy hogy néz ki? És ha valójában nem úgy néz ki, akkor miért ne lenne jogos, hogy "elállasz a vásárlástól"?
2016. márc. 7. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pont a fordítottját tapasztalom. Nagyjából bármilyen külsejű lányt el tudnék fogadni, viszont én olyan ronda vagyok, hogy engem meg soha egy lány sem tudott még eddig elfogadni külsőre. Most 29 vagyok, és pont ezért még szűz.
2016. márc. 7. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!