Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl kölyökképű lennék? (Kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kölyökképű lennék? (Kép)

Figyelt kérdés

Az elmúlt néhány évben nem nagyon ment a párkeresés, talán emiatt? 22 leszek áprilisban.

[link]

[link]

2016. márc. 4. 23:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Úgy nézel ki, mint Quimby. :) Szerintem sincs gond a külsőddel, nemhogy kölyökképű nem vagy, hanem még idősebbnek is néznélek 22-nél simán. (Veled egykorú vagyok, sokkal gyerekesebb az arcom.)
2016. márc. 5. 00:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond a külsőddel, én a hajadon sem változtatnék, az is jó.
2016. márc. 5. 00:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a hajad nem ilyen stílusú lenne, viszonylag más kép jönne le rólad az embereknek. Nekem valahogy inkább így hirtelen ránézésre az jön le, hogy még a lázadó 16 éves korodat éled tele világfájdalommal. Egy minimálisan kirívó egyéniségnek neveznélek, és ez talán csak a hozzád hasonló, szintén valamilyen feltünő megjelenéssel bíró lányoknak jön be. Azért 20 fölött én úgy gondolom, hogy az embereknek már nem az a fontos, hogy kihangsúlyozzák az egyéniségüket, vagy legalábbis nem ilyen jól látható formában. De természetesen ez mindenkinek a saját döntése, hogy hogyan érzi magát a legjobban.

Ha engem kérdezel, én leginkább a másik személyéből ítélkezem, nem a külsejéből, de ha nálam próbálkoznál bennem az összkép alapján olyan érzés motoszkálna, hogy az élethez még nincs kellő komolyságod és megragadtál valahol a tinédzserkorban, számomra pedig emiatt nem lennél szimpatikus. Az meg csak tetézné ezt, ha még azt látnám mellé, hogy folyton a hajadat simogatod oldalra.

Egyébként arcra rendben vagy. :)

21N

2016. márc. 5. 00:20
 24/26 anonim ***** válasza:

Többször is láttalak már az oldalon.

Miért kell folyton mások véleményt kérni magadról?

2016. márc. 5. 04:05
 25/26 anonim ***** válasza:
homokos vagy,vagy mi bajod van? nyiratkozz meg szépen,azt jó vagy ,nefélj.
2016. márc. 5. 09:16
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem kifejezetten jóképű vagy (bár a hajad nekem sokat ront az összképen :D) de biztosan nem a külsőd akadályoz a pártalálásban. gondolkozz el, mi más lehet az oka.. nem kezdeményezel eleget, nem jó helyen ismerkedsz, nincs önbizalmad stb :)
2016. márc. 5. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!