Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kölyökképű lennék? (Kép)
Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány évben nem nagyon ment a párkeresés, talán emiatt? 22 leszek áprilisban.
2016. márc. 4. 23:15
11/26 anonim válasza:
Te már többször is linkelted magad itt az oldalon. Ez a hobbid?
12/26 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit langyos?
13/26 anonim válasza:
Szerintem lehetnél jóképű, de jelenleg elég homárnak nézel ki. Főleg ezzel a hajjal.
14/26 A kérdező kommentje:
11 @ Legutóbb 2 éve, akkor teljesen más jelleggel. Értem én, hogy nárcisztikusan jöhet le egy ilyen kérdés, de hidd el, hogy nem ez a hobbim és nem szórakozásból tettem fel ezt sem. Régóta nincs szerencsém, elbizonytalanodtam, keresem a hibát. Ennyiről van szó.
2016. márc. 4. 23:45
15/26 anonim válasza:
Ha nem vagy meleg, akkor nagyon elvont vagy. Magadba fordulós, hallgatag, intellektuális. Ezzel nincs is gond, csak nem érződik a férfi energia belőled. Ezen változtass! Merd magad megmutatni jobban, nem küllemre értem!
16/26 anonim válasza:
Férfiasodjál meg egy kicsit, új haj, komolyabb öltözék, határozottabb kiállás. Kicsit flegma fejed van, változtass rajta.
17/26 A kérdező kommentje:
Best Day Ever @ Meleg nem vagyok, a többit viszont eltaláltad. Elképzelhető, hogy igazad van. Igyekszem változtatni ezen, köszönöm a tippet!
2016. márc. 4. 23:52
18/26 anonim válasza:
Helyes vagy azzal nincs gond, mondjuk a frizurád nem tetszik. Inkább nem vagy elég érett, én is 22 éves lány vagyok, de azért nem jönnél be, mert valahogy nem érződik rajtad hogy egy hosszabb, komolyabb kapcsolatot be tudnál vállalni. Később 25-28 éves korodban viszont biztos nagyon befogsz jönni a lányoknak.
19/26 anonim válasza:
#18: hülyeséget beszélsz. Pont az ilyen intellektuális kinézetű embereken látszik, hogy nem mai tucatgyökerek és pont emiatt komoly kapcsolatokra mennek. Annyi, hogy tényleg más hajat vágass, rövidebbet, férfiasabbat. A tartásod legyen egyenes, ne görbe, az arcod legyen határozott, ne ilyen kis mimóza.
20/26 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, a második képen meg már szinte tökéletesen. Nekem nem tetszik, ha valaki túl macsós, kigyúrt. A hajad is jó. Maradj ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!