Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre ez megfelel?
Figyelt kérdés
Társkeresőre megfelel egy olyan kép profil képnek, amin a háttár teljesen sötét, és ép hogy az arcom látszódik? :)2016. márc. 4. 20:07
1/9 anonim válasza:
Ha jól van beállítva, akkor persze.
3/9 A kérdező kommentje:
Jól be van-e állítva? Feküdtem a laptop előtt, gyakoriztam, youtuboztam, aztán csak úgy lőttem magamról egy képet a webkamerával.
2016. márc. 4. 20:14
5/9 anonim válasza:
én határozottan nem szeretem az ilyen képeket, de ez egyéni vélemény
6/9 A kérdező kommentje:
Higgyétek el,ha az én arcomról van szó, akkor ez egy előnyös kép, sőt az lenne a legelőnyösebb, ha csak a fekete háttér látszódna! :)
2016. márc. 4. 20:24
8/9 anonim válasza:
Elküldheted nyugodtan. De az önbizalmadon kellene fejleszteni ahelyett, hogy társat keresnél magadon. Saját magadat kell elsőnek elfogadnod utána majd elfogadnak mások is. Hidd el nagyon sok szép csinos lány van olyan srácokkal akik nem nézel ki olyan jól, de a kisugárzásuk jó.
9/9 anonim válasza:
Hát ha épp hogy látszódik, az elég tré. Az emberek szeretik látni a másik arcát - elhiszem, hogyha te nem tartod magad szépnek / jóképűnek, az szar, de ilyen képpel nem javítasz a helyzeten. Vagy azonnal rájönnek, hogy titkolod az arcod, vagy azt hiszik, hogy egy buta proli vagy, aki nem képes magáról lőni egy normális képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!