Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert lehet az, hogy inkabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az, hogy inkabb csak a 30 es afolotti noknek jovok be, a tolem fiatalabbaknak nem annyira?

Figyelt kérdés
27 eves ferfi vagyok ,nekem elsosorban a 22-27 eves lanyok,nok jonnek be,de mostanaban tobb 30 koruli,es egy 37 eves no is kezdemenyezett nalam.Ez nagyon erdekes szamomra mert a fiatalabb lanyoknal nincs olyan nagy sikerem.
2016. márc. 4. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Mindjárt jönnek az okosok, és megmondják, hogy azért, mert azok már kiéltek, meg beérik akármivel, de ne hallgass rájuk. Én hasonló cipőben vagyok, és volt olyan 30-as partnerem, akire a munkahelyén mindenki a nyálát csorgatta, meg az utcán utánafordultak, szóval nagyon furcsállnám, ha "beérte" volna velem.

Ez inkább azért lehet, mert komolyabb a viselkedésed, hozzáállásod, és egyszerűen nincs egy szinten veled a legtöbb fiatal lány. De köztük is találhatsz olyat, aki megfelelően érett.

2016. márc. 4. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
30 felett sokszor bármibe belemennek. Tapasztalat. De nem a jó csajok hanem a hulladék 8 általánossal, bodzaszedő munkakörben.
2016. márc. 4. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Perverzió,ha meg jóval fiatalabb a krapek,az meg komplexus.

Gyere a mamához,te rossz kis fiú,majd a mama jól megbüntet.Valahogy így kell elképzelni a dolgokat.

2016. márc. 4. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Baromi perverz,ha egy 30-37 éves nőnek tetszik egy 27 éves férfi...

Egyébként ez azért van,mert a 30 feletti szabad férfiak màr nagyon lelakottak,te még jó partinak tünhetsz a szemükben.

2016. márc. 4. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább 30 felett szállnak le a női igények. Hirtelen nem fongots a BMW meg a Johny Bravo alkat. Csak az álló pénisz.

2016. márc. 4. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a fiatal lányoknak a menő alfahimek jönnek be, akik a focimeccseken randaliroznak...
2016. márc. 4. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Erdekes dolog ez mindenesetre
2016. márc. 4. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen érdekes, hogy a 30 feletti egyedülálló anyukáknak tetszem, míg a 30 alatti szingli nők átnéznek rajtam. Vajon miért...
2016. márc. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!