Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, az zavaró, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az zavaró, ha a férfi 6-8 évvel fiatalabbaknak néz ki a koránál?

Figyelt kérdés

Mindig jóval fiatalabbnak néznek. Viszont én ezt nem szeretném kihasználni, és nem szeretnék 10 év korkülönbséget. Bár ezek külsőségek, de nőknek ez lehet,hogy gondot jelent.

Szóval a kérdés az, hogy akár a jelenlegi kapcsolatotokban fiatalabbnak néz-e ki valamelyikőtök, és ez zavaró-e, megalázó-e,esetleg örültök neki? 37F

2016. jan. 1. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy zavaró! Ez csak külsőség. Nem számít.
2016. jan. 1. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem gond. Nekem meg az olyan férfiak nem kellenek, akik felnőttként tini lányokat kerülgetnek.
2016. jan. 1. 12:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is fura, bár a nagy korkülönbséggel nincs elvi bajom, csak én nem szeretném . Időnként szeretem ezt, hogy jóval fiatalabbnak néznek, máskor meg kifejezetten zavar.
2016. jan. 1. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy IGAZI Férfiban ez a kérdés fel sem merül!
2016. jan. 1. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább tetszene.Ezek szerint nem engedted el magad, adsz magadra.Én alapból szeretem, ha a férfi fiatalabb, da ha csak annak néz ki, az sem baj, csak fiatal(os), csinos legyen, az a lényeg.
2016. jan. 1. 14:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig fiatalabbnak néztem ki, mint amennyi voltam. Régen nagyon zavart. A környezetem folyton azt mondta, hogy örüljek neki, jól fog ez jönni 40-50 évesen.

Jó genetikád van vagy törődsz magaddal, ennyi. Szerintem ne foglalkozz vele.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, engem nem érdekelne, hogy fiatalabbnak néz ki a párom. 40N

2016. jan. 1. 14:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hát inkább genetika lehet, meg öltözködés inkább. Én inkább attól tartok, hogy egy nőt (egy IGAZI nőt) zavarna, és frusztrálna az,ha ő nem ilyen genetikával rendelkezik, és emiatt feszült lenne. Erről nem tehet egyik fél sem, sporttal, egyebekkel lehet valamit segíteni. Ahogy látom vannak akiket ez nem zavar,bár nem hinném hogy igazán örülnek neki.
2016. jan. 1. 15:03
 8/11 mikeXxX ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok haver legalább 10 évet letagadhatok de a nagy problémát az utcán ismerkedésnél látom mikor egy velem egykorú nővel próbálkozom akkor zavarba jönnek mivel 10 évvel fiatalabbnak néznek de úgy sem mutatkozhatom be hello xy vagyok és 36 és természetesen arra sem terelhetem a témát ő hány éves mivel mint tudjuk ezt nem illik!
2016. jan. 1. 15:03
 9/11 A kérdező kommentje:
8#: Üdv a klubban! :)
2016. jan. 1. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően az idősebb férfiak jöttek be mindig is külsőre és belsőre is, szóval engem zavarna, ha a férfi fiatalabbnak nézne ki nálam. Ha úgy nézne ki a koránál fiatalabbnak, hogy egykorúnak nézünk ki, vagy ő még idősebbnek, az rendben lenne.
2016. jan. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!