Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhívnátok egy lányt akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívnátok egy lányt akkor is találkozni, ha időközben párkapcsolata lett?

Figyelt kérdés
Hetekig nem találkoztam vele, vagy épp nem voltam elég bevállalós, és így nem taliztunk. Közben pár napja láttam már kitette face-re, hogy "párkapcsolatban". Ilyenkor mi a teendő, barátságot még ki lehet facsarni ebből a helyzetből vagy ti elengednétek?

2016. márc. 4. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Jó nagy balf.sz voltál! Hetekig semmi, aztán pánikolsz, mert már van valakije...

Döntsd el, hogy mit akarsz tőle, és mondd meg neki. Ez a legtöbb, amit tehetsz.

"Figyelj, látom facen , hogy már kapcsolatban vagy, de én szeretnék veled találkozni, MERT... (tetszel?). Tudom, hogy elbénáztam, amiért nem hívtalak hamarabb, de gyáva voltam hozzá." Valami ilyesmi.

2016. márc. 4. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

kidobja a face hogy kivel van kapcsolatban? azt nézd meg hogy erősebb -e nálad. aztán ha nem ijesztő, próbálkozz be. úgyis Ő DÖNT.

sokan tök idiótán kezelik a kérdést. ha valaki bepróbálkozik egy kapcsolatban lévőnél(nem feleség nem is menyasszony) akkor az még nem genyóság ha tisztességesen csinálja: azaz nem mocskolja be valótlanságokkal a rivális és magát se hazudja jobbnak mint amilyen igazából....honnan veszitek hogy a csaj nem csak azért jött össze az aktuálisával mert sziplán csak unta a szingliséget és egyébként az őt ezalatt a kvázi kamukapcsolata alatt leszólítóval sokkal inkább el tudja magát képzelni???? ezt a stipistopizást be kéne fejezni mert nem visz előbbre.

2016. márc. 4. 22:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj itt más a helyzet, majd leírom később.
2016. márc. 4. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a NŐ dönt, de ezeket a dolgokat nagyon nehéz elviselni, hogy találkozni szerettem volna vele, de közben hopp mégis más befutott.
2016. márc. 5. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Így jár az, aki elszalasztja a lehetőséget. Viseld el...
2016. márc. 6. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
hat ha biztossan van valakije akor meg veletlenul sem tal vele.
2016. márc. 22. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Találkozhatsz vele, de ha ez össze jön, akkor olyan keményen pakold meg, hogy a gondolataiból is távozzon a másik pasi. Egyből ne szopasd, azért bunkónak nem kell lenni, de ahol lyuk van azt tömdbe, és akkor is álljon a zászló, ha csak fésüli a haját. Nincs mit!
2016. máj. 7. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő hozzászóláson még mindig gurulok a nevetéstől:-)
2016. máj. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!