Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhívnátok egy lányt akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívnátok egy lányt akkor is találkozni, ha időközben párkapcsolata lett?

Figyelt kérdés
Hetekig nem találkoztam vele, vagy épp nem voltam elég bevállalós, és így nem taliztunk. Közben pár napja láttam már kitette face-re, hogy "párkapcsolatban". Ilyenkor mi a teendő, barátságot még ki lehet facsarni ebből a helyzetből vagy ti elengednétek?

2016. márc. 4. 15:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem hívnám el, békén hagynám.
2016. márc. 4. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívnék el. Mire lenne jó a "barátság", ha nem az volt a cél? Hogy a közelében legyél, ha szakítanak? Az elég rossz ötlet...
2016. márc. 4. 15:34
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
De azt ugye tudod, hogy nyilván több vasat is tartott egyszerre a tűzben? (mint a netes párkeresők legtöbbje)
2016. márc. 4. 15:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én simán elhívnám ettől még találkozni.
2016. márc. 4. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye viccből kérdezed? NEM HÍVNÁM EL!
2016. márc. 4. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne a barátságra hajts, hanem a lukra.
2016. márc. 4. 15:54
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha szeretnél érzelmi tampon lenni, akinek az egyetlen dolga, hogy megvigasztalja egy borús napon, cserébe meg semmit se kap, akkor hajrá, azt ajánlom fuss neki!
2016. márc. 4. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Minek hívnám ?
2016. márc. 4. 17:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Attól még megismerhetünk egy embert szerintem, hogyha épp foglalt. Csak szerintem ő így nem akar már találkozni.
2016. márc. 4. 17:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki! Én is valami hasonló helyzetbe kerültem,csak én voltam a lány és rég történt a dolog. Volt egy srác,aki nagyon megtetszett,alig vártam,hogy írjon,de valahogy elég ritkán tette,pedig érzékeltem,hogy tetszünk egymásnak.Elkezdtem lebeszélni magam róla, elméleteket gyártani,hogy biztos már nem akarja annyira stb. Hetek teltek el, hónap... Jött valaki más,aki konkrétan tudatta,hogy kapcsolatot szeretne,elhívott randizni és nem hagyott bizonytalanságban. Írj!!!
2016. márc. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!