Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki még csodálkozik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki még csodálkozik, hogy alig lehet normális nőt találni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Goy7tpSgCIc

A székelykáposztáshoz még lehet, hogy oda is mennék a buliban ismerkedni. Nem az a kimondott plázacica, de az IQ-ja mindnek hasonlóan kevés. Másrész meg pont olyan dolgokat mondanak elvárásnak mint amit itt az elkeseredett srácok szoktak mondani, hogy mi kell a nőknek, pénz (Iphone 6S, ruhák), nagy farok, sportkocsiba is szívesen beülnének. Alapvetően szép csajok lennének, de agyon vannak festve.

2016. márc. 4. 12:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
meg se lepődöm már rajta.
2016. márc. 4. 13:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Egy idő után elegem lett a szórakozóhelyes csajokból, aztán elkezdtem normális húszas lányokkal ismerkedni, akik nem voltak agyonsminkelve, nem öltözködtek kihívóan, értelmesnek tűntek, és rendesnek. Amikor randira került a sor, azt hittem, eljött a megváltás számomra. De csak hittem, mert szemét módon hazudtak, a bizalmammal visszaéltek, és amikor együtt voltunk, irigykedtek az utcán az olyan típusú lányokra, akiket ebben a videóban lehetett látni, és drága holmikról álmodoztak. Elhitetitek, mekkorát csalódtam, nem ezt vártam tőlük. Szerencsére volt eszem, és nem vettem semmi drága cuccot nekik, csak apróságokat, de nem bóvlit. Az első ilyen lány szakított velem, a többieket már én küldtem el melegebb éghajlatra, most már elegem van az ismerkedésből, azt az időt, amit a lányokra szántam, inkább a tudásom csiszolásának szentelem, hogy később is biztos anyagi helyzetem legyen, és eltarthassam saját magamat.
2016. márc. 4. 14:12
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
És így történt hogy az európai fehér ember kihalt, átadva helyét az arábiai embernek és a keverékeknek.
2016. márc. 4. 14:14
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

Katasztrofális a felhozatal, 10 nőből 9 pontosan ilyen retek szutyok. Ezek közül kéne beérnünk egy "normálisabbal"... Persze tudom, vannak normális csajok, bizony vannak, de még mennyien. Szánalmas ribanсok mind.

"... legyen neki minden nagy..."

Na ennyi pont elég is a nők 99%-ának, mint alapfeltétel.

2016. márc. 4. 14:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
"a többieket már én küldtem melegebb éghajlatra" Nem minden nő egyforma, ne őket tedd felelőssé, hogy neked zárva van a szíved. Én nő vagyok, egyedülálló és én sem vagyok túlzottan kíváncsi a férfiakra, mert becsaptak, átvertek, megcsaltak. Ettől függetlenül tudom, hogy vannak köztük rendesek is. De nekem már bezárult a szívem. Nem bírnék több megaláztatást, ezért inkább kezdek berendezkedni az egyedülálló életre. Vállaljatok fel, hogy féltek szeretni, ahelyett, hogy telerakjátok a fórumokat azzal, milyen szemét a másik nem.
2016. márc. 4. 14:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azt akarjátok elhitetni itt bárkivel is, hogy a társadalom női részére kollektívan igaz egy felmérés, amit egy dizsiben végeztek spicces, kikent és bamba fejű csajok között? Most nem akarok senkit sem sértegetni, de a diszkós kikent csajok 90%-a azért nem arról híres, hogy normális párkapcsolatot keresnének és olyan szép belső értékeik lennének. A körükben ez tényleg dívik, hogy keressünk egy pénzes majmot, akár csak egy estére is, és a pasi kocsijának a márkája meg farokmérete fontosabb, mint hogy mondjuk kedves legyen vagy hűséges.

Aki meg diszkóban akar ismerkedni, az így járt...

2016. márc. 4. 15:53
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

16. vagyok

Az meg nyilván nem érdekelne senkit, ha az OSZK-ban, az Írók Boltjában, a Természettudományi Múzeumban vagy a Katona József Színházban kérdezgetnék a nőket ugyanerről... mert azon nem lehet csámcsogni.

2016. márc. 4. 15:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
azok sem tudnak székelykáposztát csinálni, mert ott meg a házvezetőnő csinálja .D
2016. márc. 4. 16:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát ez k**úrvajó, az a szőke katasztrófa :)
2016. márc. 4. 16:58
 20/26 A kérdező kommentje:
Látom jócskán írjátok, hogy ezek a diszkós csajok persze, hogy ilyenek. Namármost én az egyetemi éveim alatt nem nagyon találkozam olyan lánnyal (lényegében eggyel sem) aki ne járt volna diszkóba és más szórakozóhelyekre. Ha nem járok mondjuk ismerkedni diszkóba, mert ott ilyen buta libákat találok, hanem mondjuk a vegyesboltban ismerkedek meg egy lánnyal. Honnan tudom, hogy ő mondjuk előző este nem egy diszkóban tanakodott azon, hogy mégis, hogy készülhet a töltött káposzta? Tételezzük fel, hogy a könyvtárban értelmesebbek vannak. De lássuk be, hogy oda jóval kevesebben mennek mint egy buliba és nem feltétlenül jobbak mint a videóban szereplők. Másrészt úgy hirtlen belegondolva nem nagyon tudom, hogy hogy tudnék ismerkedni egy könyvtárban olvasgató lánnyal. Nem tudom mennyire örülne, ha én odapofátlankodnék hozzá amikor éppen olvas. Színházban is nehézkesnek látom az ismerkedést.
2016. márc. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!