Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér elhízott pasinak addig nem lesz vékony barátnője míg le nem fogy vagy azért összejöhet?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 21:54
11/13 ~OnLány~ válasza:
A barátom is macisabb alkat,90kg körül van,én meg vagyok 53kg. Én 172cm körül,ő majdnem 180cm,nem nagyon sokkal magasabb.
12/13 anonim válasza:
A kövér elhízott nem ugyanaz, mint a macis alkat.
13/13 anonim válasza:
Az én környezetemben is látok több példát macis férfi-vékony nő felállásra. Van olyan vékony barátnőm, aki világéletében CSAK a macis férfiakhoz tudott vonzódni, olyanokhoz is, akik az én mércém szerint már inkább elhízottnak számítanak. Ezt úgy kell érteni, hogy az ilyen férfiakat nézi meg az utcán, strandon is, anélkül, hogy akár két szót váltottak volna, tehát tényleg ilyen a zsánere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!