Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sok szingli csaj. Ezek szerint azért ilyen magasak a nők elvárásai, mert meg is kapják, amit elvárnak? Ez azért van mert több fiú gyerek születik?
Egy társkeresőn azt látom, hogy szinte nincs olyan csaj, akinél havi 1-2 ezer pasinál kevesebben kezdeményeznének. Abból bőven lehet válogatni. Viszont a legtöbb férfinak egyszerűen nem ír vissza senki, tudom mert magam vagyok az egyik. Abszolút senkinek nem kellek, a napi medián látogatottsága a profilomnak 0.
És persze minden társkeresőn többször annyi férfi van felregisztrálva mint nő.
Ennyire felborult volna a nemek aránya?
Elvileg 49% nő születik és 51% pasi. Na most igen több a nő de ez leginkább az 50+-nál jön ki.
Az a helyzet h pár választásnál és szexben a nők vannak előnyben.
Ezt bizonyítandó itt a GYIK-en is a szinglikből 10-böl 8 pasi.
A szüzek aránya meg még rosszabb. Néha 1-1 csaj van aki vallásos, válogatós, várja az igazit.... De láttam én már nem egy 30+-os szüzet is.
Így belehonolva hozzájuk képest mázlista vagyok mer legalább 1 b nőm volt az itt lévő emberek 95%-ának semmi. Olyat is láttam aki még életében nem csókolózott. És nem az önszántából kategória egyik se.
Persze lehetnek vallásos pasik is de annyi azért nincs.
bámulatos, milyen változatos elméleteket olvasni a sikertelenség magyarázatára.
szerintem ezt a kreativitást inkább a nőszerzésre kéne fordítani. torokszorítóbb, de annak legalább lehet eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!