Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs sok szingli csaj. Ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs sok szingli csaj. Ezek szerint azért ilyen magasak a nők elvárásai, mert meg is kapják, amit elvárnak? Ez azért van mert több fiú gyerek születik?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn azt látom, hogy szinte nincs olyan csaj, akinél havi 1-2 ezer pasinál kevesebben kezdeményeznének. Abból bőven lehet válogatni. Viszont a legtöbb férfinak egyszerűen nem ír vissza senki, tudom mert magam vagyok az egyik. Abszolút senkinek nem kellek, a napi medián látogatottsága a profilomnak 0.

És persze minden társkeresőn többször annyi férfi van felregisztrálva mint nő.

Ennyire felborult volna a nemek aránya?

2016. márc. 1. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Negyedik! Most nem fogom keresgélni, de itthon kb. 45 éves korig minden korosztályban férfitöbblet van...
2016. márc. 1. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Elvileg 49% nő születik és 51% pasi. Na most igen több a nő de ez leginkább az 50+-nál jön ki.

Az a helyzet h pár választásnál és szexben a nők vannak előnyben.

Ezt bizonyítandó itt a GYIK-en is a szinglikből 10-böl 8 pasi.

A szüzek aránya meg még rosszabb. Néha 1-1 csaj van aki vallásos, válogatós, várja az igazit.... De láttam én már nem egy 30+-os szüzet is.

Így belehonolva hozzájuk képest mázlista vagyok mer legalább 1 b nőm volt az itt lévő emberek 95%-ának semmi. Olyat is láttam aki még életében nem csókolózott. És nem az önszántából kategória egyik se.

Persze lehetnek vallásos pasik is de annyi azért nincs.

2016. márc. 1. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
35%

bámulatos, milyen változatos elméleteket olvasni a sikertelenség magyarázatára.

szerintem ezt a kreativitást inkább a nőszerzésre kéne fordítani. torokszorítóbb, de annak legalább lehet eredménye.

2016. márc. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!