Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem így?

Figyelt kérdés
PCOSM-van. Ami miatt sajnos meghíztam, ez sajnos velejár. DE edzek egészségesen étkezek. heti 3x járok futni 3-4 kilométert. próbálok csinosan is öltözni, de mindenki azt hiszi, hogy sokat zabálok és lusta vagyok... Pedig ez nem így van. Futok és tornázni járok (kangoo akit érdekel van videó fent neten róla.) reménytelennek érzem, hogy párt találjak. tényleg ennyire reménytelen a helyzet?

2016. márc. 1. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
a baj inkább itt is az, hogy görcsölsz a párkeresésen. mert már mindenkinek van, akkor miért neked ne lenne? párt nem kell keresni, majd jön az magától. addig meg foglalkozz magaddal, ismerkedj emberekkel, előbb utóbb lesz valaki akivel kelletek egymásnak.
2016. márc. 1. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szivem, nekem is PCOSM-m van, ettől hogyan lehet meghízni? Hormontartalmú gyógyszert kell szedni? Mert nekem még nem írtak fel rá semmit, még csinálni kell cukorterheléses vérvizsgálatot. Mindegy, csak, hogy tudd kolleganőim közül 3-nak van, nagyon gyakori betegség, csak sok esetben nem diagnosztizálják. Csak, hogy emiatt se érezd magad hátrányban lévőnek. A testsúlytól meg nyugodtan lehet párt találni, hány és hány barátnőmnek van pasija, és túlsúlya egyszerre. Én tudom, hogy vannak hülyék, sok hülye van, akinek a vékony az ideálja, és ezt nem is rejti véka alá, ezzel megbántva rengeteg embert. Mindegy ne foglalkozz a sok hülyével, és nyugodtan ismerkedj, járj el ide-oda, és bízz a sorsban, meg fogod kapni a párt, aki hozzád való. Engem mindig lefikáznak a pozitív előérzeteim miatt, de én szarok rájuk! Bizakodom tovább! Te is nyugodj meg és bizakodj, önbizalom kell ám, akkor hidd el, elindul a pasiáradat is. Ez így van. Becsüld magad!!
2016. márc. 1. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is pcosm van. 24 éves koromig fogamzásgátlót szedtem, majd utána rögtön meghíztam, megritkult a gyönyörű hajam és undorító lett a bőröm. Jó pár évig nem kerestem az okát, vagy 28 éves lettem, mire utána jártam.

Diétázom (gi), tornázom. Még elég jó húsban voltam, amikor megismertem a párom (azóta férjem). Kellettem neki úgy is. Én mindig diétázom, másképp már el sem tudom képzelni az étkezésem. Előtte sosem mozogtam, most már hiányzik, ha nem. Szóval ezzel simán lehet együtt élni. Engem csak a diagnózis után egy évig gyötört napi szinten, azóta alkalmazkodtunk egymáshoz. Ez van. A hajam nem lett dúsabb, ezt az egyet utálom.

2016. márc. 1. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, lesz párod így is.

Gyerekkorom óta kövér vagyok, de szinte mindig volt/van pasim.

Lefogyni én se tudok, de mozogni szeretek.

Elfogadtam magam, igyekszem a meglévőből kihozni a maximumot, és szerencsés az alkatom is: telt cici, kerek fenék, viszonylag vékony derék. Ez a duci homokóra alkat sok pasinak tetszik.

Nem szabad besavanyodni!

Egy vidám, huncut, kicsit kacér dundi csaj sokkal kapósabb, mint egy búbánatos. ;-)

2016. márc. 1. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!