Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így?
Nekem is pcosm van. 24 éves koromig fogamzásgátlót szedtem, majd utána rögtön meghíztam, megritkult a gyönyörű hajam és undorító lett a bőröm. Jó pár évig nem kerestem az okát, vagy 28 éves lettem, mire utána jártam.
Diétázom (gi), tornázom. Még elég jó húsban voltam, amikor megismertem a párom (azóta férjem). Kellettem neki úgy is. Én mindig diétázom, másképp már el sem tudom képzelni az étkezésem. Előtte sosem mozogtam, most már hiányzik, ha nem. Szóval ezzel simán lehet együtt élni. Engem csak a diagnózis után egy évig gyötört napi szinten, azóta alkalmazkodtunk egymáshoz. Ez van. A hajam nem lett dúsabb, ezt az egyet utálom.
Nem kell aggódni, lesz párod így is.
Gyerekkorom óta kövér vagyok, de szinte mindig volt/van pasim.
Lefogyni én se tudok, de mozogni szeretek.
Elfogadtam magam, igyekszem a meglévőből kihozni a maximumot, és szerencsés az alkatom is: telt cici, kerek fenék, viszonylag vékony derék. Ez a duci homokóra alkat sok pasinak tetszik.
Nem szabad besavanyodni!
Egy vidám, huncut, kicsit kacér dundi csaj sokkal kapósabb, mint egy búbánatos. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!