Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után lehet esélyem?
Tehát van néhány éve fűztem egy lányt, szűz voltam, kevés önbizalom, nem jó megjelenésem esélyem nem volt, a lány már akkoriban is jó csajnak számított, egyáltalán szóba sem állt velem, köszönő viszonyban sem vagyunk. Aztán felszedtem pár kilót, új ruhatár, új frizura, több önbizalom, meg persze több nő. Nemrégiben mikor láttam ezt a lányt, pont mindkétszer egy nagyon jó csaj társaságában voltam. Azóta egyszer láttam, rámnézett meg elpirosodott.
(máskor határozottan kerülte a szemkontaktust is meg úgy anblokk engem). Ha odamennék hozzá szerintetek eljönne velem randizni akár? vagy akit lúzerként ismernek meg annak is könyvelnek el?
50-50% esélyed van, de ha meg se próbálod, akkor 0%.
Az emberek változnak, jobb esetben. Tehát ne könyveld el úgy, hogy most is lúzerként fog rád tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!