Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találta már meg valaki salsa bulikon a párját?
Figyelt kérdés
tegnap voltam először egy ilyenen: nagyon ronda nők voltak! Ennek ellenére valakinek sikerült már onnan?2016. febr. 28. 23:06
1/3 anonim válasza:
Hát igen, a salsa bulikról elterjedt, hogy jól lehet csajozni, közben pedig a legtöbb nő 40-es elvált vagy kegyetlenül ronda
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, otthon mi a helyzet, de külföldön, ahol élek, elég sokan. Lányként pedig borzasztóan idegesít, hogy táncolsz 1 számot valakivel, és már randira hív, mert én tényleg csak táncolni megyek. Ha pedig elutasítod, többet nem fog felkérni. - Szóval nekem más problémám van a dologgal. 20L
3/3 anonim válasza:
én jártam salsázni pár éve egy barátnőmmel. amikor megismertem a mostani párom(nem salsán), akkor abba is hagytam.
ugyanis tényleg rengetegen csak ismerekedni járnak oda.
vannak szerintem nagyon csinos nők is, ugyanez igaz pasikra is. de vannak átlagosak is mindkét nemből. szerintem ez vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!