Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha kiderülne egy lányról hogy profi röplabdás, az nektek tetszene? Vagy semleges lenne, esetleg hátrányt is jelenthet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 13:02
11/23 A kérdező kommentje:
Igen azért van a hangsúly a "profi" szón.
Meg azért a külsőm is eltérőbb mint egy hobbi röpisnek.
2016. febr. 28. 13:58
12/23 anonim válasza:
Ismerek (látásból) egy elég profi röpis lányt, de rajta nincs semmi különös. Rajtad mi az eltérő?
A profi életmód meg igazából a konkrétumokon múlik, hogy na akkor most _pontosan_ mivan, és hogy ez mennyire összeegyeztethető az adott férfi életével. Általánosságban nehéz megmondani.
13/23 A kérdező kommentje:
hát ha pl megnézek egy csoportképet velem hasonló korú lányokról ilyen éjjeli szórakozóhelyeken, akiket ezren lájkolgatnak a fiúk közül, én azért eltérően nézek ki tőlük maradjunk ennyiben... :D
2016. febr. 28. 14:17
14/23 anonim válasza:
Ez nem valami informatív, de ha pusztán arra célzol, hogy nem vagy plázaliba-sztájl, akkor azért ne drámázz annyira, mert én sem vagyok a plázaliba-sztájlt éjjeli szórakozóhelyeken lájkoló típus. Olyannyira nem, hogy éjjeli szórakozóhelyen sem voltam még soha, és nem is tervezek menni. Ha gondolod, privátban pontosíts, de persze ha te az éjjeli szórakozóhelyeken levő lányokat lájkoló fiúkat kedveled, akkor ne.
15/23 anonim válasza:
Ne viccelj, a röpis lányok a legszebbek. Magas, vékony 😍
16/23 A kérdező kommentje:
köszönjük:)
2016. febr. 28. 14:30
17/23 anonim válasza:
Semleges lenne. Az nyilván előny, hogy sportol, mert viszonylag kevesen törődnek bármit is a sminken kívül a külsejükkel. Ami kérdés lenne, hogy mennyire lehet összeegyeztetni az időnket. De ez mindenkinél kérdés, nem csak a sportolóknál.
18/23 anonim válasza:
Középsuliban röplabdáztam kb. másfél évig, de profi szinten nem űztem. Szerintem mellesleg inkább egy röplabdás lánynak jelentene hátrányt, ha egy "senkibb" típusú pasas környékezné meg. Nem hinném, hogy ezek a lányok beérnék a (figyu, most jön a közhelyem) csepeli, kilencedik emeleti garzonban lakó gyári melóssal.
19/23 A kérdező kommentje:
jaj istenem, én nem képzelem emiatt magam szupersztárnak, ráadásul én a profi szinten még csak zöldfülű vagyok, de ha egyszer nagyon komoly eredményeket fogok elérni ezen a szinten is akkor sem leszek egoista.
2016. febr. 28. 14:48
20/23 anonim válasza:
A röpis punciknak nagyon jó a seggük. :D Nem zavarna, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!