Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az minden srácnál, hogy ha nem keresem őt egyáltalán, bizonyos idő múlva csak rám ír?
Figyelt kérdés
Ennyire egoista lenne az összes?
Mert miután válaszolok nekik, utána megint felszívódnak általában...
2016. febr. 27. 23:35
11/17 anonim válasza:
bízok benne, hogy vannak olyan férfiak, akik szemében nem csak egy macska-egér játékra leszek izgalmas, hanem akkor is, mikor elérhető vagyok.
12/17 anonim válasza:
rádír mert érdekled. te meg nem írsz vissza mert le s.arod
nekem te tűnsz egoistának
13/17 A kérdező kommentje:
Ha visszairok, ők szarnak le engem:D De ez már a sokadik pasi, erre írtam azt, hogy inkább le fogom törölni őket.
2016. febr. 28. 09:34
14/17 anonim válasza:
Attól függ, mit írsz nekik. Ha válaszolsz, de nem viszonzod az érdeklődést, nem kérdezel vissza, akkor vehetik úgy, hogy nem érdekled őket.
15/17 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy visszakerdezek, de arra már nem írnak.
2016. febr. 28. 11:18
16/17 anonim válasza:
Ez esetben nem volt eddig szerencséd, rossz pasikat fogtál ki.
17/17 anonim válasza:
lányok is ilyenek, amikor dobom elküldöm öket pár nap után ugy tepernek mint a kisangyal amikor azt mondom okés látom jól állsz a dolgokhoz legyen valami megnémulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!