Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehet interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem nem lehet, de kíváncsi vagyok mások válaszaira!
2016. febr. 27. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem szabad sokáig húzni a találkozást, max 2-3 hét.
2016. febr. 27. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
A lehetőség adott. Egyesek kihasználják, kettesek meg nem. Szerintem amúgy kivétel nélkül zsákbamacskajáték az egész, mert amíg személyesen ismersz valakit (esetlegesen már régebb óta is), látod a gesztikulálásait, a mozdulatait, a testtartását, a mimikáját, a beszédstílusát, addig neten keresztül maximum egy hamis ideált állítasz arról az emberről, akit rokonszenvesnek találsz, aztán amikor végre összefuttok, leszárad a maradék jóhiszemű mosoly is a képedről, annyira hervasztólag hatnak rád a látottak. És nem a külső megjelenésre gondolok, hanem pont azokra, amiket föntebb említettem.
2016. febr. 27. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
élő meg a netes ismerkedés is zsákbamacska. Régen nem volt internet, élőben isemrkedtek meg az emberek, mégis szétmentek egy idő után, vagy még csak az ismerősi kapcsolat se alakult ki közöttük.
2016. febr. 27. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet.
2016. febr. 27. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak nem sok értelme van.
2016. febr. 27. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, csak kicsit nehézkes.
2016. febr. 27. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem érdemes...
2016. febr. 27. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha azért nincs senkid mert válogatós vagy akkor a neten se találsz megfelelőt.

Nagy zsákbamacska az egész. Látsz róla pár képet de nem látod a mozdulatait, gesztusait. Ha mázlid van akkor 10-15 km-en belül lakik de mi van ha 50-60 km-re? Elutazol hozzá , kocsikázol, buszozol 50-60km-t oda, hogy találkozzatok és akkor derül ki hogy nem olyan emberre számított amilyen valójában vagy mert teljesen máshogy képzelt el téged.

Próbálkoztam interneten és kb 25 lánnyal találkoztam. Volt amelyiket ugymond én utasítottam el mert az első tali után nem írtam neki többé, de vlt hogy a lány írta hogy nem akar több találkozót. Ebből a kb 25 lányból 1-el jártam és 3-at találkoztam 1nél többször

2016. febr. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!