Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahol interneten (ingyenesen! ) ismerkedni?
Ismerkedj tematikus fórumokon (pl. ha érdekelnek az animék, akkor animés fórumon).
Ha társkeresőn akarsz ismerkedni, havi 1-2 ezer Ft nem sok pénz egy prémium tagságért sem. A társkereső oldalak sem ingyenes szeretetszolgálatként jöttek létre, hanem sok kezdőtőke van beléjük fektetve, fenntartani sem olcsó őket és ezért profitot akarnak termelni. :D
De a pl. Badoo (illetve a "klónja" a Twoo) vagy a Tinder ingyenesen is működőképes.
eropolis-on 500.- egy hónap, annak bele kell férni :-P :-D
De egyébként egy rakás helyen lehet ... majd minden társkeresőnek vannak korlátozott szolgáltatásai ingyen, amivel azért el lehet boldogulni.
Szerintem elég gusztustalan, hogy nem akarsz a párkeresésért pénzt fizetni. Legyen ingyen, mi? Miért is drága neked havi 1-2 ezer forint a társkeresésért? Mire költesz te havi 1-2 ezer forintnál többet? Mert amikre igen, azok neked akkor sokkal fontosabbak, mint a pártalálás.
Én fél évig voltam fizetős társkeresőn! Havi 1500 ft volt kb. Az idő alatt:
-1 lány a tartós barátnőm azóta is, közel egy éve
-Lefeküdtem 3 lánnyal az oldalról
-Csókolóztam kb. 10-zel a randikon
-randiztam vagy 15 lánnya
-visszaírt nekem vagy 40
-írtam vagy 100 lánynak
Most komolyan. Ti akik nem akartok ezekért fizetni. Ennyire nem fontos nektek akkor az hogy találjatok magatoknak valakit? Mennyi pénzt ba-.sztok el havonta milyen sok dologra. Mondjuk piára vagy chipsre, számítógépre vagy edzésre költötök havi 2 ezret? Gondolom ezek közül erre-arra igen. De ezek akkor fontosabbak nektek, mint a szerelem megtalálása, mert arra meg nem költenétek ennyi pénzt. Nem értelek titeket. Simán kicsengettem havi 1500-at és a fentiek jöttek össze általa. Mi bajotok van a fizetéssel?
22/F
Azt az oldal valaki fizetésért leprogramozta, megtervezte, az üzemeltető fizet a hostingért, a szerverekért, fizeti a rendszergazdát, az adminisztrátorokat. Mégis miből gondolod, hogy ez neked alanyi jogon jár? Azért van a világ, hogy a téged kiszolgáljon?
Egyébként ha buliban ismerkednél, akkor nem fizeted ki a belépőt, mert neked jár, hogy oda bemenj ismerkedni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!