Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történne, ha az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne, ha az itteni pasik lejjebb adnák annyival az igényeiket, hogy nem várják el maguknak alanyi jogon a szép, csinos barátnőt?

Figyelt kérdés
Beérnék kevésbé széppel (azaz átlagos, ami nem egyenlő a széppel) is.
2016. febr. 27. 12:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hiába adják lejjebb...

Egy nőnek mindig akad, megtehetik, hogy válogatnak.

2016. febr. 27. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Volt hogy lejjebb adtam és sokkal rosszabb egy olyan kapcsolat ahol nem szereted a párod, ő viszont szeret te pedig becsapod. Többet nem fogok ilyet csinálni, ha egy csúnyább lány akar valamit megmondom nyíltan hogy szex mehet de semmi több, inkább mint hogy hitegessem. Inkább próbálkozok olyannál aki valószinüleg visszautasít, de boldog lennék vele, lehet lefognak sokan pontozni, de hiába szép a belső ha a külső meg rossz. Tudom én magamról is hogy nem vagyok tökéletes, de próbálok tenni ellene, hogy olyan ember legyek akik az ugymond jó nőknek kellenek, inkább azt teszem minthogy leadjam az igényeimet.
2016. febr. 27. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

Itt nem arrol van szo, hogy melyik nem mit varhat el jogosan a masiktol.

Ha nem joasz be a szupernodellnek vagy az atlagos csajoknak, mert nem a te sulycsoportod, DE not akarsz magadnak, akkor bizony lejjebb adod az igenyeidet. Ennyi.

Ugyanez all a nokre is forditott helyzetben.

23L

2016. febr. 27. 12:53
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Vagy a másik opció, ha neked tetsző nőkkel akarsz együtt lenni,akkor ott van a prostizás, hmm, az igen, nem kell hónapokig szarakodni, fizetni ezt -azt,aztán meghallgatni egy átlagos lánytól a szöveget, hogy: "Te egy nagyon rendes férfi vagy jól éreztem magam veled, de még sincs meg az a szikra" na, mire megtudod,hogy nincs meg az a "szikra", addig elcsesztél több hetet, hónapot, sok lóvét, ezzel szemben kinézel egy hölgyet az erre szakosodott oldalakról, felhívod lebeszélitek a dolgokat, az egész talán kerül 3 órádba, ha mondjuk 1 óra amíg elkészülsz, 1 óra odaérsz, és egy óra az akció időtartama, pénzben pedig 10-15 ezer. Na látod, kielégültél, nem is kerül olyan sok pénzedbe és idődbe, és olyan nővel voltál,aki bejön neked :)
2016. febr. 27. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
#14: Erről van szó.
2016. febr. 27. 13:17
 16/23 anonim ***** válasza:

14-esnek:

Egy jobban kinéző, fiatal csaj prosti megválogatja a vendégeit, bizony hallottam ilyesmiről... Sőt, sok csaj a rosszlányokon feltételnek leirja a legyél igényes szöveget, ami bármit jelenthet a mai csajoknál...

2016. febr. 27. 13:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy felárat kérnének, tőlem sem kértek eddig soha felárat, én sem vagyok egy jóképű gyerek,az is biztos, sőt. Volt olyan is, hogy az egyik hölgynél a testre élvezés, ahogy az adatlapon szerepelni szokott (natúr francia végén testre) extrának számított, de aztán megengedte plusz pénz nélkül,mert olyan kedves voltam vele. persze egy ilyen akció után általában van egy kis lelkiismeret furdalásom, hogy használtam egy nő testét, de nekem is vannak igényeim, ezek a hölgyek legtöbbje pedig magától választotta ezt a pályát, nem egy ki is jelentette,amikor beszélgettem velük,ha maradt egy 15 percem vagy több, hogy inkább csinálják ezt,minthogy egy gyárban gályázzanak. Na tessék, aktus is volt, beszélgetés is volt, ezzel szemben a mindennapi életben egy átlagos lánytól mit kapok? Jó esetben egy "nem vagy az esetemet".
2016. febr. 27. 13:28
 18/23 anonim ***** válasza:
17-es, ja igen van aki megválogatja a vendégeit, az tény,de én nem azt írtam,hogy bombázókhoz kell menni,hanem aki nekünk tetszik, én olyanokhoz mentem, akik tetszettek, azok fogadtak, sőt voltam olyannal is,aki számomra már szinte álom nő kategória. Arcra is testre is.
2016. febr. 27. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Meg nem a fiatalabb korosztályt szoktam megcélozni, inkább 25-től fölfelé, voltam fiatalabbal is, talán 2-vel, nem akarom megbántani őket, de amit nyújtottak az a nullával volt egyenlő.
2016. febr. 27. 13:33
 20/23 anonim ***** válasza:
6%

hiába adom le az igényeimet és kezdek számomra ronda nővel, ő is herceget vár fehér lovon, mint a topmodellek.

Szóval itt csakis a női igényekkel van a probléma. Míg egy ronda lányra is ráfanyarodna valaki, addig a ronda fiú bizony egyedül fog megdögleni.

2016. febr. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!