Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik ti tényleg azt gondoljátok hogy soha nem fogjátok megtalálni a párotokat?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 15:54
1/7 anonim válasza:
Nem, csak már nem érdekel. Nagyon egyértelmű jelek esetén próbálkoznék csak, egyébként nem. Nekem is vannak elvárásaim a másikkal szemben, egy bizonyos szintig.
2/7 anonim válasza:
Én nem gondolom, én tudom, ha igaz az a hülyeség,hogy mindenkinek megvan valahol a párja, akkor már csak megtaláltam volna 32 év alatt. Na jó, nem 32 év, hanem csak 18, mert ugye az embert nem születésétől fogva érdekli komolyabban a másik nem,hanem úgy 14 éves korától, tehát 18 év alatt kellett volna megtalálnom, de nem találtam, pedig próbálkoztam személyesen is, társkeresőn is. Arról nem tehetek,hogy minden nőnek csak a jóképű férfiak kellenek.
3/7 anonim válasza:
Ugyan jó pár éve nem keres párt, de azért azt mégsem mondanám, hogy soha. Csupán igen kicsi a reális esélye. Úgyhogy még előfordulhat az is, hogy megismerkedek valakivel, aki szimpatikusnak talál.
5/7 anonim válasza:
Személyfüggő.
Sokan tudják e 2 közt nincs összefüggés.
6/7 anonim válasza:
Nem tartom magam csúnyának, de tudom, hogy úgyse lesz senkim.
Ezt a vágyat már kiölték a csalódások belőlem. alapból úgy állok egy kapcsolathoz, hogy úgyis elhagy idővel, úgyis vége szakad. így kár belekezdeni. Máshogy meg nem tudok hozzáállni és nem is akarok.
7/7 anonim válasza:
Nekem nincs párom, így biztosan nem fogom megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!