Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a bő 30-as éveire se volt még szerelmes, annak mi a lelki háttere? N
A célhoz keres embert, elképzelt egy Nőt magának és nem enged az igényeiből. Van ilyen kollégám, full maximalista, minden téren. Munkatársakat találni mellé szinte lehetetlen, bár van 1 nő a részlegen akivel hajlandó beszélgetni. Nem tudom, hogy egyáltalán megszületett-e már az a Nő aki megfelelne neki, szerintem ha így fejlődik a robot ipar, akkor talán lesz némi esélye.
Állítása szerint szeretne családot, de nem talált még olyan Nőt akihez külsőleg-belsőleg vonzódni tudott volna. Női szemmel nézve jó pasinak tartják, kifejezetten igényes, modoros, sokan le hímsovinisztázzák, de szerintem ugyanolyan maximalista a férfiakkal szemben is minta Nőkkel.
38F
Nem kell messzire menni, én is ilyen vagyok. Egyszerű az oka, megismerem őket és kiábrándulok. Bár mostanában már meg se ismerem őket és kiábrándulok belőlük.
Szerintem egyszerűbb és olcsóbb az élet egyedül, nem beszélve az elvárásokról.
Én pl szívesen laknék egy konténerházban/mobilházban, mert jó pár darab nagyon szépen néz ki.., míg az adott nőnek(nőknek) téglaház kell, 2 emelettel, nagy kerttel stb. Persze ő hozzátenni nem tud semmit, mert még 90e-et se keres, kerti munkát életében nem végzett, érdekes módon több milliós elvárásai azok vannak.
Mostanában többször találkozom irreális elvárásokkal, amik hallatán még jobban rögzül bennem az a tény, hogy jobb egyedül. Eddig is jól megvoltam párkapcsolat meg nő nélkül az életemben, nem hiszem, hogy a jövőben változna ezen bármi is.
kiábrándító dolog számomra még a dohányzás és a rinyálás. Pl munkatársnőm sír hogy jön a suli, gyereknek kaja befizetés 10e, kell még neki cipő, újabb 10e, és hónap közepén már nincs pénz a számlájukon. De az, hogy ő meg a férje, fejenként 40e-et dohányoznak el havonta a semmire... az eszükbe sem jut, mint felesleges kiadás. Az a probléma, hogy nem ő az egyetlen ilyen.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!