Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves átlagos nőket kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves átlagos nőket kereső férfiak! Kérlek adjatok nekem választ erre a paradox helyzetre?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy állandóan azt szajkózza minden férfi itt, hogy ők az átlagos nőket keresik, nekik nem kell cicababa meg nyafka idióta?

A saját tapasztalataim alapján, ez egy nettó baromság.

Le is írnám, hogy honnan következtetek erre:

Adott két nő, hasonló életkorral, viszont eltérő habitussal.

Én inkább a sportosabb vonalat képviselem, persze nem susogósban megyek moziba, vagy a haverokkal kocsmába, vagy dolgozni. Viszont a farmer-póló-sportos cipő kombó általában ami jellemzi a külsőm. Nem ilyen bő leszbi vonal, csak átlagos.

A barátnőm általában az általam cicababásabb stílust képviseli, mind öltözködés, mind habitus terén. Kicsit talán már ennek a szélsőségesebb határmezsgyéjét súrolja alulról.

Na most ha együtt megyünk el épp, akkor azt vettem észre, hogy valahogy a férfiak őt találják meg.

Nem vagyok egy világ szépe, nem szeretem az erős sminket sem, de állítólag szép arcom van és normál alkatom. Sem vékony, sem túlsúlyos nem vagyok.

Mégis hozzá mennek oda.

Pedig miután nekem is van szemem arcra átlagos, alkatra is.

Ekkora differencia, hogy most én pl. nem érzem jól magam nyakig felpócolt bögyökkel, meg olyan szűk ruhákban, amiben még levegőt se kap az ember lánya?

Ez tényleg ennyit számít? Sem tramplisan, sem férfiasan nem öltözködöm, pusztán arról van szó, hogy egy farmert egy sima felsővel, meg mondjuk egy Vans cipővel ha felveszek jól érzem magam. És nem mellesleg a tükörben sem látok ebben kivetni valót.

Szóval ezzel a dologgal kapcsolatben érdekelne férfiak véleménye.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. febr. 22. 10:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

Karisnya helyett harisnya :)

Egyébként még annyi hogy nem a kinézet a minden, a lényeg hogy az találjon meg akinek meg kell, szerintem...nem az a lényeg hogy minden férfi utánad csorgassa a nyálát vagy igen? Hány éves vagy?

2016. febr. 22. 13:45
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Nekem pedig inkább ez a stílus jön be jobban, lazábban is tudok beszélgetni az ilyen lányokkal. Elég gyakran járok túrázni, kirándulni, terepre a természetbe, részben a foglalkozásom miatt is, és a "cicababa" stílust meglátva rögtön az fogalmazódik meg bennem, hogy vajon egy sárosabb/gumicsizmás kirándulástól nem kapna-e frászt :D
2016. febr. 22. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:
Azért egy csinosabb cuccot felvehetnél ha pasi reményében mész el otthonról! Én sem öltönyben szoktam kimozdulni de azért egy elegánsabb inget felveszek ha azt szeretném, hogy legyen valami...ha más nem esély az ismerkedésre! Ha meg csak beszélgetni és bnőzni szeretnél akkor ne zavarjon, hogy nem hozzád mennek oda. Az is lehet,hogy az ominózus bnődnek sokkal jobb a szexuális kisugárzása ami azért eléggé vonzó tud lenni! :P Fogsz így is találni magad mellé valakit ne aggódj. Az meg, hogy mi az átlagos az elég relatív!
2016. febr. 22. 14:13
 24/31 anonim ***** válasza:

hát, a legtöbb férfinak jobban tetszik a nőiesebb öltözködés, mint a "farmerpólósportcipő" átlagos.

azok a pasik pedig, akik itt hangoztatják, hogy nekik átlagos lány kellene, azoknak pedig hogy is mondjam, nem éreznek maguknak elég esélyt egy dekoratívabb nővel való összejövésre.

Persze, ha (most eltekintünk a belsőtől) és van egy csinosabb és kevésbé csinos lány, akkor ha van lehetőség, legtöbben a dekoratívabbat választják.

2016. febr. 22. 15:20
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó barátnőm mindig kényelmes cipőkben + farmerben jár, és soha nincs gondja azzal, hogy feltűnést keltsen a férfiak körében. Ha jók az adottságaid, és mellette vonzó a kisugárzásod, szinte mindegy, mit veszel fel.
2016. febr. 22. 16:03
 26/31 anonim ***** válasza:

Én szeretem a szűk farmert, mert jól kirajzolja a női popsit. Egy szűkebb felsővel máris nőiesebb, mint egy bővebb szárú farmer egy lógó pólóval.

Na meg hozzá egy kicsit magas sarkú cipő. Sportos, nőies.

Őszintén, a nő szexis legyen szerintem, másként nem kelti fel az érdeklődésemet. Legyen kisugárzása.

Ez a legfontosabb, lehet zsákban is, ha megfog benne valami.

2016. febr. 22. 16:16
 27/31 A kérdező kommentje:

Sokan félre értettek...nem hordok bő cuccokat. Csak nem a cicababa vonal. Meg bem is a magassarkú+szoknya kombó. És igen, nincs gondom soha az ismerkedés terén, nem is ez volt a kérdésem miértje. Hanem csak 'pure' az adott szituàció. És ha most egy nagyképű liba leszek, akkor is ezt le fogom írni. De szebb vagyok az ominózus lànynál. Nem vagyok féltékeny félre értés ne essék, pusztàn filozófiai megvilàgítàsba helyeztem, és érdekeltek a miértek. Vagyis inkàbb az a része, hogy biztos, hogy nektek az àtlagosabb nő kéne, vagy ez itt leírva jobban hangzik. Mert ugye amikor visszautasítàsról beszéltek mindig az a fàma, hogy nem is a cicababàknàl próbàlkoztok, hanem az àtlag nőknél.

Nos, azt hiszem ezt többnyire jelen esetben is sikerült bizonyítanom.

2016. febr. 22. 16:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Nő vagyok. Kérdező, dobd ki a barátnőt, mellette sose lesz esélyed, tapasztalatból beszélek. Hiába vagy te is szép, csinos, mellette soha nem fogsz érvényesülni, a végén még eljön az idő,hogy tőled fog a neked tetsző pasi felőle kérdezősködni, h mivel hódíthatná meg. Ne vád meg ezt.

Velem ugyanez történt meg sokszor, én is úgy voltam vele, h áhh, mi barátok vagyunk, sose építeném le emiatt....aztán rájöttem, nekem ne legyen már olyan barátnőm, aki miatt nekem sose lesz senkim. Érdekes, h amikor már nem volt velem, nekem is volt sikerem a srácoknál. Amikor ott volt, minden srác egést este azzal volt elfoglalva, h az ő számát megszerezze, meg neki tegye a szépet, én láthatatlan voltam.

2016. febr. 22. 19:15
 29/31 Költőnő? ***** válasza:
utols, az nem a barátnő hibája. Szép barát vagy, ezért dobni egy barátságot.
2016. febr. 22. 19:21
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem többet ért, hogy lett egy tartós párkapcsolatom, amiből házasság lett, mint az a barátság. Barátságból lett azóta újabb, nem sajnálom a régit. Nem éreztem tőle jól magam. Döntést hoztam, amit nem bántam meg.

Na ehhez miccólsz.

2016. febr. 22. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!