Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki nem sminkel, nincs műkörme és ékszereket sem hord?
de ti tisztában vagytok az árakkal?
jó körmös ~4000 ft-ért csinál erősítést (amivel műköröm hosszúságúra is megnőhet a köröm). ez 3-4 hétig jó, hetente kb egy ezres ha leosztjuk.
sminkek sem olyan elképesztően drágák, ha valaki nem csak a luxus dolgokat választja. nekem pl 3500 forintos alapozóm október óta még nem fogyott el, pedig hetente többször használom.
ékszereket pár száz forinttól lehet venni. itt is van frey wille ahol 100ezer egy nyaklánc, de nem az a mérce.
aki meg ezekből luxus márkákat stb választ az meg már másból is, és valószínűleg akkor megteheti, tehát nem fog élősködni. vagy ha meg igen, akkor az már az ismerkedési szakaszban kiderül.
komolyan, ezek annyira lényegtelen dolgok.
Ha együtt élsz valakivel, akkor már nagyon nem mindegy, ki hány forintot költ el hobbira, sminkekre, edzőteremre, szórakozásra.
Lehet, h olyan pasival jössz össze, aki kevesebbet keres mint te, na akkor össze kell húzni a gatyát és lemondani a 3500 ft-os alapozóról meg a havi 4000-es műkörömről, hogy ki tudjátok fizetni az albit, rezsit. Nem pedig azt hangoztatni, h de hát csak 4000.
Na ezért félnek a normálisabb srácok az ilyen nagyon kiglancolt csajoktól, mert azoknak a buta kis fejecskéjükbe a jóisten se magyarázza bele, hogy most spórolás van, nincs műköröm.
A kiglancolt csajok meg ezért nem állnak le csóró pasival, mert akkor nem lehet azt az életvitelt folytatni, amit eddig megszoktak. Nehogy már neki le kelljen mondani bármiről is kapcsolatért.
Hála a jó égnek az én fizetésem és a páromé is (ami amúgy kb 2,5x annyi) olyan, hogy minden további nélkül költhetünk ilyen dolgokra.
Nekem egyébként havi 7000 a manikűrös, emellett nagyjából évente kell újítanom egy sminket meg egy ecsetet, ami nagyjából 4000 Ft, illetve kb. félévente fodrász, ami 5000 Ft.
Ékszert hordok, de évek óta ugyanaz van rajtam, a gyűrűt is és a nyakláncot is mástól kaptam. Magamnak eddig csak egyszer vettem, egy 5ezres ezüst medált, de ennyi.
Aki sajnálná tőlem ezt, azzal nem is akarok együtt lenni. Majd ha gyerekünk lesz és adódik néhány hónap, amikor le kell mondanom a manikűrről, akkor megteszem.
Egyébként meg azért tanultam én is, és a párom is, hogy élhessünk és ne vegetálni kelljen, meg hónapról hónapra élni.
Több pénzt iszik el egy hónapban, mint amennyit én magamra költök.
Szóval ha a pasi azért fél, mert az ilyen pcsák képtelen lennének lemondani a manikűrről, fodrászról, sminkről, ha nem futja máshogy az albérletre.. Köszi, de nem kell olyan férfi, aki nem tudja kifizetni az albérlet ráeső részét.
Nem értitek. Nem arról van szó, hogy sajnáljatőled. Hanem arról, h együtt élsz valakivel, közös háztartásban. A 2,5x annyit kereső pasidat holnap elküldi a cége, jövő hónaptól nincs munkája.
Döntened kell h vagy smink vagy villanyszámla.
Akkor is azt hajtogatnád, hogy tőled azt ne akarja már senki sajnálni?
Gondolod, hogy a 2,5x annyit kereső páromnak nincsen milliós tartaléka? Ez aranyos..
Egyébként meg jó szakember, kapkodnak utána, szóval ha valami oknál fogva megszűnne a munkahelye, akkor 1 hónapon belül már máshol dolgozik.
Értem amiről beszélsz egyébként.. ha valakivel összeköltözök, akkor nyilván azért teszem, mert szeretem. Ha ezen múlna a lakhatás, akkor lemondanék róla. Szerencsére, nem ezen múlik a lakhatásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!