Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, aki nem sminkel, nincs műkörme és ékszereket sem hord?

Figyelt kérdés
Van ilyen?
2016. febr. 21. 15:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Nem sminkelek,műkörmöm sincs és most speciel nem hordok ékszert.

22/N

2016. febr. 21. 17:52
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, h az ilyen nőket a nők így képzelik el:

[link]

A pasik meg így:

[link]

2016. febr. 21. 19:27
 23/46 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Sosem sminkelek, és még így is megnéznek az utcán, mert szerencsére fekete szemem, szemöldököm, és szempillám van, ami önmagában elég feltűnő. Műkörmöm soha nem volt, és nem is szeretnék, de meg tud nőni a körmöm olyan hosszúra, mint egy mű, régen volt, hogy úgy hagytam és kifestettem, de ma már nem szeretem. Az ékszereket pedig helyből nem viselem el. :D Nincs is kilyukasztva a fülem például.
2016. febr. 21. 19:56
 24/46 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. De ahogy láttam a hozzászólásokban, vannak még ilyen lányok. Sosem sminkeltem, nem is tervezem. Műkörmöm sem volt eddig, ezt sem tervezem. Semmi ilyen mű dolgot nem szeretek. Ezáltal se műhaj, se műszempilla, semmi mű dolog nem jön be nekem. Ékszert hordok. Fülbevalóm mindig van, amit még a szüliemtől kaptam.

21/L

2016. febr. 21. 20:08
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, van olyan pasi, aki nem akarja passzív-agresszívan elcseszni a nőknek azon kevés örömét, hogy olyan dolgokat aggathat magára, amik neadj'isten tetszenek nekik?

Én személy szerint nem sminkelek, nincs műkörmöm sem, de rohadtul meg tudom érteni, hogy valakit egy kicsit boldogabbá tesz, mikor egy sz@r napon ránéz az aranyos kis virágos műkörmére.

Igen, tudom, hogy minden ami feminim, (meg minden, amit a nők élveznek) hülyeség, de már tényleg nevetséges, hogy sok nő is amiatt érzi magát különleges hópehelynek, hogy nem hord ékszert.

Nem az ékszer tesz primitívvé, hanem az ilyen hozzáállás... "Manapság a nők jól érzik magukat nőies dolgok között, és ez olyan gáz. Ne legyen már örömed, bmeg!"

Persze nem azokkal van baj, akik nem sminkelnek, nincs műkörmük, vagy nem viselnek ékszert, hanem azokkal, akik ezeknek a dolgoknak olyan túlzott jelentőséget tulajdonítanak.

2016. febr. 21. 20:53
 26/46 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy ha valakinek meg van csinálva (nem feltétlenül mű, bár gondolom tisztában se vagytok a különbséggel) a körme, sminkel, és ékszereket hord, ne adj isten fodrászhoz/kozmetikushoz jár, akkor a férfiak rögtön arra gondolnak hogy biztos egy elkényeztetett idióta picsä aki full smink nélkül a boltba se megy le... amikor ez nagyon nem így van :D
2016. febr. 21. 21:44
 27/46 anonim ***** válasza:

Igen.

N

2016. febr. 22. 02:14
 28/46 anonim ***** válasza:

26-os...nem az a bajuk, hogy sminkben megy a boltba.....hanem az, hogy majd milyne sokba fog ez kerülni, ha együtt élnek, mert a csaj fizuja (ha van) a kozmetikában landol majd és nem a lakástakarék-kasszában.

Én ezt is meg tudom érteni valahol. Van barátnőm, aki olyan, hogy ha vesz egy felsőt, akkor vesz hozzá egy szett bizsut is (nyaklánc, karkötő, fülbevaló). Kétszer még nem láttam rajta ugyanazt az ékszert.

2016. febr. 22. 10:57
 29/46 anonim ***** válasza:
75%
#28 Sok nőt ismerek, de valahogy egyik se fanyarodik arra, hogy a pasija pénzén vegye a szemcerkát, meg a hajfestéket. Ennyi erővel ne olyat válassz, aki eltartatja magát, hidd el, bőven vannak olyanok is.
2016. febr. 22. 12:06
 30/46 anonim ***** válasza:

Fanyalodik lesz az :)

Persze, amíg együtt járnak, nem a pasi veszi ezeket, de ha összeköltöznek, akkor már közös kassza van és sok ffit elriaszt az, hogy ha egy nő sok pénzt költ el ilyesmikre havi szinten. Főleg, ha egyiküknek se topfizetése van és abból kéne boldogulni, lakást venni, autót fenntartani, gyerekre spórolni.

A másik meg, h ki beszél itt egy szemceruzáról? Havi rendszeres kiadásokról van szó.

2016. febr. 22. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!