Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki nem sminkel, nincs műkörme és ékszereket sem hord?
Figyelt kérdés
Van ilyen?2016. febr. 21. 15:01
11/46 anonim válasza:
30 éves vagyok, soha életemben nem sminkeltem, egyszer sem volt műkörmöm, és utálom az ékszereket. Meg is kapom mindig, hogy nem vagyok elég nőies, igazán adhatnék magamra. :/
12/46 anonim válasza:
Én. Igaz ékszert már régóta tervezek venni, de valahogy sosem jutok el odáig
13/46 anonim válasza:
van, de nem állnék vele szóba.
14/46 anonim válasza:
Ezek közül én csak ékszert nem hordok, a smink és a műköröm nálam alap. :)
De biztos van ilyen, a leszbik között például bőven találsz majd.. ;)
15/46 anonim válasza:
Természetes szépség ;) Annál jobb nincs :) És igen vannak! 23/F
16/46 anonim válasza:
#14 Azért nem kell úgy beállítani a dolgot, hogy aki nem sminkkel és nincs műkörme az igénytelen.. Mert a soraidból egyértelműen ez jött le.
17/46 anonim válasza:
Sminkelni nem szeretek, a műkörmöt gyűlölöm, de azért a visszafogott ékszereket szeretem, azokról nem mondanék le.
18/46 anonim válasza:
Igen, láttam már ilyen nőt. Mi a baj az ékszerekkel?
19/46 anonim válasza:
Inkább kérdés az, hogy mi a baj bármelyikkel is? Én se vagyok egy műnő, sose tetszett a műköröm, a póthaj, szolidan sminkelek, stb. de eszem ágában se lenne kikötni egy másik felnőtt embernek, hogy mit csináljon magával ilyen szinten.
20/46 anonim válasza:
Nem festem a körmöm,az ékszerek se érdekelnek, nem hordok.
Valamint alapozót se használok,rájöttem ,hogy egy nagy hülyeség, nem is tudom használni. Amióta nem használok,kezd a bőröm szebb lenni,és el is fogadom magam így.
De azért a szemöldökömmel foglalkozok, kiszedem. NAgy ritkán elmegyek kozmetikushoz szemöldököt festetni és szempillát.
A szememet is szeretem festeni, legalábbis a szempillámat,és gyakran használok szemtust.
De nagyon irigylem azokat a nőket,akik szemfesték nélkül is gyönyörűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!