Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalomhiányos lányok, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos lányok, nem gondoljátok ha elkezdenétek kicsit törődni a külsőtökkel illetve hordanatok magassarkút akkor le tudnátok küzdeni a problémáitok magatokkal?

Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sem önbizalomhiányos, sem egoista nem vagyok. Vannak napok, amikor felsír a tükör, és vannak napok amikor királynő vagyok. Ha pocsék napomon felveszek királynői ruhát max nevetségesen nézek ki benne, és ez tudatosul bennem, hát nem lendít a lelkiállapotomon. Sőt.

Két hete is így jártam, hogy na majd a ruha cipő stb helyre pofoz, nem így történt. Majdnem kitörtem a bokám a kedvenc magassarkúmban, magamra locsoltam a kávéimat, elkentem a sminkem... Pedig pont a tanácsod szerint jártam el aznap reggel, hogy na majd a külsőségek milyen jót is tesznek.

Tegnap meg minden előkészület nélkül hoztam a "modellvagyok" állapotot.

2016. febr. 21. 12:01
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem a kérdéseket kell nézni, hanem a régi tankönyveidet.

Nem gondolod, ha kicsit elkezdenél törődni a stílusoddal, talán normális válaszokat is kapnál? Rettentő bunkó és buta vagy.

Látatlanban ennyire agresszív vagy, gondolom lelki beteg lehetsz.

2016. febr. 21. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

11-es,

kivételesen valaki leírt egy összetett szót normálisan. nézz utána, mielőtt beszólsz.

[link]

(a toldalékolás miatt még nem muszáj a kötőjel)

2016. febr. 21. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:

nekem is vannak olyan napjaim amikor legszívesebben takaró alatt lennék egész nap, hogy senki ne lásson, de máskor meg úgy érzem én vagyok a legjobb nő a világon :D (viszont a takarós többször előfordul :"D)

de ezen nem segít se a magassarkú, se a sok smink... akkor maximum nevetségesnek érzem magam. de attól még törődök a külsőmmel, nem vagyok igénytelen, az két külön dolog.

2016. febr. 21. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Az önbizalom belülről fakad nem külsőségekből.
2016. febr. 21. 12:15
 16/21 A kérdező kommentje:

Már hozzászoktam hogy mindig van egy Kötekedő, azért is válaszoltam olyan stílusban,a többieknek köszönöm a válaszokat,nem pontoztam senkit,még a nagyokost se!!!

Vagy nagy okos?Gyorsan nézzd meg a könyvben hogy ki tudj javítani!Amúgy 4-es voltam helyesírásból és érettségim is megvan,bármilyen hihetetlen!

2016. febr. 21. 12:22
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát elég hihetetlen...
2016. febr. 21. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:
A "hogy" elé vesszőt szoktam tenni, NAGYOKOS.
2016. febr. 21. 13:27
 19/21 Költőnő? ***** válasza:

*nézd.

A bizonytalanság, az érték, minden belülről indul. Apróságokkal lehet játszani, de ami nem megy, nem kell erőltetni, mert csak rosszabb lesz.

2016. febr. 21. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:
És ha te magaddal törődnél, akkor nem lennél ilyen hülye majom azt tudtad?
2016. febr. 21. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!