Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoznak mások azzal, hogy 20 évesen még mindíg szűz vagyok?
20 éves vagyok júniusban már 21, de még nem volt kapcsolatom.
Nem volt barátom és nem is csókolóztam.
Tudom furcsa, de soha nem volt senki olyan aki nekem tetszett volna és én is neki...
Persze én is vágyom már a testiségre de unom, hogy az miatt, hogy még szűz vagyok a barátaim lenéznek szó szerint.
Mindíg én vagyok nálluk a téma, hogy én soha nem megyek férjhez, nem lesz senkim, egyedül maradok stb...
Nem érdekel, de néha azért rosszul esik, hogy pont a barátaim bántanak meg ez miatt.
Az efféle "barátokat" építsd le. És azért mert a másság mindig furcsa a többség számára és te más vagy.
Bár egyébként nem lennék benne biztos h ők nem szüzek , csak max van valami alibijük.
Most bárki mondhat bármit, am meg magányügy.
Am meg klasszikus értelemben a homoszexuálisok életük végéig szüzek mivel ott nem vaginális közösülés történik.
Szerinted ez őket érdekli ?
Esttől senki nem ér kevesebbet ez csak egy állapot.
A "batátáid" meg barmok szabadulj meg tőlük.
Azert mert ha te is csinos es szep vagy ahogy en,akkor furcsaljak,hogy hogyan lehet,hogy nem raktak meg meg...
Nalam is furcsaljak mert van boven jelentkezo. Bar ezek a pasik szamomra erdektelenek. Kiveve egy de az meg egy nagy kujon.
felregisztrálsz 1 társkeresőre, 60 jelentkeződ lesz 1 héten belül :D
Ha meg még mosolyogsz is ártatlanu, már szűz se leszel rá 1 hétre. :D
20 évesen még abszolút nem vagy lemaradva semmiről, sőt... Nem volt még kapcsolatod? És akkor mi van, majd lesz később. Nem azért de nekem is 21 évesen volt először kapcsolatom, csók, testiség.
Barátaim lenéznek- azok nem barátok!! LEhet később fogsz férjhez menni, mint ők, de biztosra tudom, hogy boldogabb leszel mint akik ezt mondják!! Azért foglalkoznak veled , mert irigyek.
Nem fogsz egyedül maradni, mindenkinek megvan a párja a világba, szerintem. Ne akarj olyan lenni, hogy 15-22 éves korig mindenki végigmegy rajtad, aztán 25 fölött meg már teljesen kiégett leszel. Élvezd az életet.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!