Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoznak mások azzal, hogy 20 évesen még mindíg szűz vagyok?
20 éves vagyok júniusban már 21, de még nem volt kapcsolatom.
Nem volt barátom és nem is csókolóztam.
Tudom furcsa, de soha nem volt senki olyan aki nekem tetszett volna és én is neki...
Persze én is vágyom már a testiségre de unom, hogy az miatt, hogy még szűz vagyok a barátaim lenéznek szó szerint.
Mindíg én vagyok nálluk a téma, hogy én soha nem megyek férjhez, nem lesz senkim, egyedül maradok stb...
Nem érdekel, de néha azért rosszul esik, hogy pont a barátaim bántanak meg ez miatt.
1. ne foglalkozz vele.
2. később rájössz, hogy ez így volt jó ahogy történt.
3. Lehet, hogy már tetszettél valakinek csak nem tudsz róla.
4. El fog jönni majd meglátod, nem kell ezen rágódni.
Sokkal jobb, hogy 20 évesen még szűz vagy. Az sem jobb akin már 20 évesen átment 4-5 pasi. Meglátod majd később, hogy ez így volta legjobb.
Nem akarok szemelyeskedni de egy embert nem determinal az hogy hany partnere volt. Ismerek olyat aki meg szuz vagy legfeljebb egy partnere volt de olyan rosszindulatu hogy mar nekem kellemetlen es ismerek olyat is akinek volt jo par szexualis kalandja megis kedves es jolelku ember... Nem kell ezt a szoveget nyomatni azert hogy a kerdezo jobban erezze magat.
A kerdezonek: azert mert 20 eves kora korul az emberek nagy reszenekar van egy kis tapasztalata. Aki ebbol kimarad annak valoszinusithetoen onertekelesi gondjai vagy mas komplexzsai vannak. Vagy valamilyen mas betegseg all a hatterben pl. aszexualitas.
Ne erezd magad rosszul miatta! En 23 vagyok es szuz. Sokan traumanak elik meg, hogy ilyen korra nem volt meg komoly kapcsolatuk, de en nem tartom annak, es ettol fogva nekem teljesen mindegy, hogy van-e valami bajom vagy nincs. Ettol nem vagyok levesebb es te sem vagy az. Termeszetesen sokszor gondolok a dologra, viszont senki meg nem mondana rolam a kornyezetemben, hogy szuz vagyok meg. Az energiam es idom nagy reszet remekul lekotik az eletem mas teruletei pl. az egyetem, a nyelvsuli es a munka. Nem gorcsolok rajta, de megsugom neked, hogy en azert keresek/kerestem mar szexpartnert a neten, igy volt is mostanra mar szexualis elmenyem, ha nem is a kozosules. Ha erdekel, elmondom, hogy a ferfiak nagy reszet nem erdekli, hogy szuz vagy, semmilyn velemennyel nincsenek rola. De biztos vannak kivetelek.
Szoval, szerintem a legtobb ember tulsagosan felfujja ezt a dolgot, mintha a szexen es a parkapcsolaton kivul nem lenne elet. Tevedes. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!