Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akinek taszító külsejű pasi kell? Legyen akár perverzió (? )
ma láttam ezt a nőt egy szexes társkereső oldalon és elborult az agyam...egy ronda nő, de leirja, hogy neki szép pasi kell...és képes azzal magyarázni, hogy "ő csak leirta hogy őt mi hozza izgalomba"
NAHÁT milyen érdekes, hogy VÉLETLENÜL mindig a jotestü, magas, joképü pasik hozzák izgalomba a nőket.
Engem meg véletlenül a karcsu, nagymellü, szép arcu nők...
Én a szép nő kategóriába tartozom, nem saját véleményem alapján is. Volt kifejezetten csúnya pasim (szintén mások szerint is). A srác dobott engem.ez van. Ilyen is létezik. A jelenlegi pasim nem csúnya.
Nekem a külső másodlagos.
És az arab társadalomban a nőt nem kutyakakiként kezelik, hanem tisztelettel. Például a pénzt nem a nő kezeli, a nagy döntésekbe valóban nem szól bele, de tisztelettel bánnak a nőkkel. Fontos a kényelmük, hogy védjék őket. Ezt személyes tapasztalat alapján mondom, és afrikai/arab haverom alapján. (Marokkó Afrikában van de az arab kultúra hatása alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!