Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akinek taszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akinek taszító külsejű pasi kell? Legyen akár perverzió (? )

Figyelt kérdés

[link]

ma láttam ezt a nőt egy szexes társkereső oldalon és elborult az agyam...egy ronda nő, de leirja, hogy neki szép pasi kell...és képes azzal magyarázni, hogy "ő csak leirta hogy őt mi hozza izgalomba"

NAHÁT milyen érdekes, hogy VÉLETLENÜL mindig a jotestü, magas, joképü pasik hozzák izgalomba a nőket.

Engem meg véletlenül a karcsu, nagymellü, szép arcu nők...

2016. febr. 19. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Elolvastátok a hirdetést amúgy? Nem párt keres. Megalázásra, durvaságra vágyik. Szerintem biztosan van olyan szép nő, aki szívesen üt és aláz egy csúnya férfit.
2016. febr. 19. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem ertem mi ezzel a problema. Ha ez kell neki akkor te probalkozz masnal akinel van eselyed, az ilyen dolgokat sose ertem, ha te megtehetned h jo csajok kozul valogathatsz akkor te biztosan a csunyakkal lennel, igaz??
2016. febr. 20. 10:53
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Nőpárti társadalomban élünk... A csúnya nőknek szabad jó pasikról ábrándozniuk, a csúnya pasiknak még csúnya barátnőröl is tilos ábrándozniuk...
2016. márc. 4. 18:39
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Én a szép nő kategóriába tartozom, nem saját véleményem alapján is. Volt kifejezetten csúnya pasim (szintén mások szerint is). A srác dobott engem.ez van. Ilyen is létezik. A jelenlegi pasim nem csúnya.

Nekem a külső másodlagos.

És az arab társadalomban a nőt nem kutyakakiként kezelik, hanem tisztelettel. Például a pénzt nem a nő kezeli, a nagy döntésekbe valóban nem szól bele, de tisztelettel bánnak a nőkkel. Fontos a kényelmük, hogy védjék őket. Ezt személyes tapasztalat alapján mondom, és afrikai/arab haverom alapján. (Marokkó Afrikában van de az arab kultúra hatása alatt)

2016. máj. 5. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:
#5 igaz hogy minden nő elkell de némelyiket olyanok viszik el ,hogy igen büszke lehet rà , hogy 65évesk hugyozzák szàjba.
2016. máj. 6. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
14-es a pénzt nálunk is én kezelem és a tenyeremen hordom itthon a párom, mégsem kapok sokat vissza. De sajnos az európai nők ilyenek, valaki írta egyik kérdésnél itt, hogy Ázsiait kellene szerezni azok megbecsülik a párjukat és kedvesek.
2016. máj. 6. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:
11-es ilyen szép nők csak pénzért dolgoznak sajnos...
2016. máj. 6. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:
[link] na ez vihetik is felőlem oda ahová akarják
2016. máj. 6. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi nem tehetünk róla, h te egy gusztustalan, csúnyaság vagy, nagy igényekkel. (Egy 190 magas "kigyúrt" pasi.:/)
2016. jún. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!