Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők jövőbelátók? Kérdés kifejtésében kiderül miért való ebbe a kategóriába a kérdés
Már már kezdem unni hogy amikor valaki megmondja a frankót hogy "hiába tepertem meg voltam jó fiú semmire sem mentem mert a lányok olyan dinkák hogy semmi ilyesmit nem értékelnek hát menjenek a sunyiba..."akkor az önérzetes nagyszájú csajok ahelyett hogy megmagyaráznák nőtársaik paranormális jellemét azzal jönnek hogy "azért NEM KELLETTÉL senkinek MERT hát látod MOST miket írsz róluk".
Felcserélik az okot és az okozatot. akkor a lányok jósok hogy"hát ha beadom neki a derekamat akkor lesz ami lesz...de ha lekoptatom akkor durcás lesz és valójában még nem láttam durcásnak de ténylegesen ezen jelleme miatt nem kell, ami a jövőben fog megnyilvánulni".
Szal nem lehetne valami hihetőbb kamuszöveget beújítani???
Vannak olyan aprócska jelek, amiket leadsz, anélkül, hogy észrevennéd.
Háromszor hagytam figyelmen kívül, és mindháromszor megszívtam a pasassal.
Ez nem jövőbelátás, szimplán ismerkedés.
És ami hisztit itt egyes pasik előadnak, ha csak a tizedét villantja a randin, már bukta a másodikat.
A kezdetleges szimpátiát a legkönnyebb összezúzni. Elég egy elejtett megjegyzés, egy szörnyű poén...
Ha akarod szívesen beszélgetek veled erről.
Ha én is ennek a söpredék oldalnak a hozzászólásai alapján ítélném meg az ellenkező nemet (esetemben a férfiakat) akkor már rég nem lépnék ki a házból paprikaspray és egy harcra kiképzett pitbull nélkül, továbbá örökre lemondanék a férfi nemmel való kapcsolattartásról is.
Másrészről viszont nem minden elutasított férfi veszíti el a gerincét és lesz nőgyűlölő szexista, szóval lehet mégis jobb elkerülni egyes pasikat...
elvesztettem a gerincemet meg nőgyűlölő lettem az elutasítás miatt? attól hogy kimondom a frankót, adott esetben az igazságot, még senkit sem gyűlölök.ezek az apró jeles dolgok sem igazak, mert akkor miért nem azzal indokolnának. megkérdezed hogy játékon kívül(álá "legyen ön is milliomos" Vágóval)mi nem volt oké akkor nem tudnak indokolni. később meg azt mondják "látod emiatt a megnyilvánulásod miatt amit most utólag hallattál".
ha már a gerincnél tartonk: mondják meg :külső belső anyagiak stb a bibi.....vagy hallgassanak örökre, de semmiképpen se olyannal jöjjenek aminek az időbeli hatálya nem esik egybe a kavarással
Ha a mondandód valamilyen formában arról szól, hogy az ellenkező nem hülye, akkor jó eséllyel (teljesen jogosan) támadások fognak érni. A nőket dugatlan feminácinak hívják, a pasikat pedig mindennek, ami éppen a válaszoló eszébe jut. A kérdés már pusztán azért irreleváns, mert a való életben a pasik nem mutatják ki a nőgyűlöletüket, (legalábbis nők előtt) szóval a nőknek nincs alkalmuk erre fogni a társkeresési nehézségeiket.
Talán nem ártana, ha egy ideig hanyagolnád ezt az oldalt, és többet járnál társaságba, mert az ember képes besokallni, és hajlamos túl sokat belelátni olyan hozzászólásokba, amiket névtelen, arctalan emberek irkálnak.
a kudarc sem mindenkiből ugyanazt váltja ki.
ráadásul ez a hibáztatás idegesítő, pláne ha olyan nővel magyaráztatod meg egy másik nő viselkedését, aki nem csinál ilyet.
szóval visszafele is lehet következtetni.
sokszor szerintem az lehet, hogy valakit jófiúnak nevelnek, és amíg el nem kezd ismerkedni, azt hiszi, ez biztosíték is lesz a sikerre. mindent a részleteknek rendel alá, sarokkövek mentén mozog, teljesíteni akar.
a vége pedig csalódás. úgyhogy magát felértékeli, akinek meg nem jött be, azt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!