Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők jövőbelátók? Kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők jövőbelátók? Kérdés kifejtésében kiderül miért való ebbe a kategóriába a kérdés

Figyelt kérdés

Már már kezdem unni hogy amikor valaki megmondja a frankót hogy "hiába tepertem meg voltam jó fiú semmire sem mentem mert a lányok olyan dinkák hogy semmi ilyesmit nem értékelnek hát menjenek a sunyiba..."akkor az önérzetes nagyszájú csajok ahelyett hogy megmagyaráznák nőtársaik paranormális jellemét azzal jönnek hogy "azért NEM KELLETTÉL senkinek MERT hát látod MOST miket írsz róluk".

Felcserélik az okot és az okozatot. akkor a lányok jósok hogy"hát ha beadom neki a derekamat akkor lesz ami lesz...de ha lekoptatom akkor durcás lesz és valójában még nem láttam durcásnak de ténylegesen ezen jelleme miatt nem kell, ami a jövőben fog megnyilvánulni".

Szal nem lehetne valami hihetőbb kamuszöveget beújítani???

2016. febr. 17. 20:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
A nők szerint mindig mindenért a férfi a hibás.
2016. febr. 17. 20:04
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
pedig a nők a hibásak mindenért, azért is, hogy 25 évesen szűz vagyok
2016. febr. 17. 20:07
 3/17 anonim ***** válasza:
4%
a nők tehetnek róla, hogy én még nem láttam puncit, ha az úton előrehajolnának és megmutatnák a puncit, akkor látnék én is :D
2016. febr. 17. 20:09
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
A nők tehetnek a vasárnapi zárvatartàsról is! Sőt, arról is ők tehetnek hogy Bolívia gdp-je 2013ban 30,6 milliárd usd volt! Elveszik a munkát!
2016. febr. 17. 20:27
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos az ember elkeseredettségében hajlamos bûnbakot találni. És mivel esetünkben ez az elkeseredettség a párkapcsolat hiánya, ezért gyakran általánosítunk, tehát az összes csajt/lányt/nôt egy kalap alá vesszük. Ez meg ugye konfliktust szül, ezért megkapjuk, hogy azért nincs nônk, mert önsajnáló, megkeseredett puhapōcsök vagyunk, ami persze újjab vitát generál. Igazad van az ok a sikertelenség, az okozat meg a nôk szidalmazása. Lényegtelen, hogy jogos-e a nôkre való kiakadás. Ez teljesen esetfüggô. Van olyan, aki szimplán csak balfék (pl én), és van olyan is, akivel nagyon csúnyán elbántak érzelmileg a csajok, és ez súlyos érzelmi sérelemként érte. Ez az ember rosszabb esetben, mint már írtam, sajnálni fogja magát, hozzá teszem, okkal. De ez senkit nem érdekel. Senki nem fog veled együttérezni, márcsak az emberi természet miatt sem. Ösztönösen a magukból magabiztosságot sugárzó emberek társaságát keressük. Így kerül egyre mélyebbre, aki elkezdi sajnálni magát. Történhet akármi, más nem fog törôdni vele, egy szikrányi egüttérzést nem fog mutatni. Nem fog senki könyörögni, hogy állj a saját lábadra, senki nem fog csajt/szerelmet/barátnôt szerezni neked.

El kell fogadni, hogy az ember sajnos ilyen, és bizonyos szempontokat tekintve mindannyian egyedül vagyunk.

(Mindannyian egyedül... Ironikus, nemde?:-))

2016. febr. 17. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Van egy korcs személyiség, ami a nők visszautasítása miatt kiterjedt minden nőre és őket mocskolják.

Attól, hogy egy anonim oldalon végre nem csak kicsinyes és rosszindulatú megjegyzéseket teszel, hanem kiadod elméd gondolataid teljesen, ez nem változik.

Jajj, vagy mégse? Te egy tökéletes gondolkodású ember voltál, míg a gonosz nők vissza nem utasítottak, amit nem voltál képes feldolgozni? És csak utána kezdődtek beteges gondolataid? Brühühüüüü...

Minden férfi ugyanolyan. Ez olyan marhaság, minthogy minden nő ugyanolyan és minden más nő tettére tudja a tökéletes választ.

2016. febr. 17. 20:37
 7/17 anonim ***** válasza:
*újabb
2016. febr. 17. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
13%
Én élvezem, amikor sovinisztaként a nőket okolhatom mindenért, ilyenkor erősnek érzem magam, mint hitler 1942-ben. :D
2016. febr. 17. 20:45
 9/17 A kérdező kommentje:

kösz de kérhetnék olyan válaszokat is amik a kérdésre adnak választ? Mert eddig kb ott tartunk hogy "ne szóld le a nőt mert csak"

Én arra vagyok kiváncsi hogy a nők most akkor jósok vagy előítéletesek?

Az hogy pl én hogy viselem a sikertelenséget az szubjektív mérce tárgya.DE nem erről szól a kérdés hanem hogy a nők marhaságokat beszélnek e vagy sem.páran lezárnátok a kérdést azzal hogy aki nem kellett x nőnek annak semmit sem ér még a jogos észrevétele sem

2016. febr. 17. 20:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nők és férfiak között is vannak selejtek, te ilyenekbe futottál bele és innen ered ez a véleményed. Nem minden nő egyforma, ahogy a férfiak sem egyformák.

Amúgy meg senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái. Neked is, nekem is.. Olyan embert kell találni, aki a hibákkal együtt szeret.

Most én is egy selejt miatt pityergek, de majdcsak túlteszem magam rajta. Estem már pofára, de nem fog megállni az élet, és nem fogok így általánosítani a férfiakról.

2016. febr. 17. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!