Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még "úriemberek",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még "úriemberek", igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Olyan férfi aki határozott, egyenes, magabiztos, mégis jólelkű, kedves azzal aki érdekli és képes szeretni igazán, a szerelem nem csak a szexualitással egyenlő számára. Erős személyiség, nagyon intelligens, megnyerő a stílusú, titokzatos. Nem az az igénytelen "mindent kimondok ami eszembe jut" fajta.

Olyasmire gondolok mint régen amilyenek a művelt úriemberek voltak. pl. A pokolból című filmben Johnny Depp karaktere.

2016. febr. 15. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Ne hari, de ilyen nincs.

A nők miatt nincs, mert jobban igénylitek a rosszfiú típust.

Ma már nem KELL ilyennek lenni, hogy megkapj egy nőt.

Akkor lennének ilyen pasik, ha TI nők igényesebbek lennétek és nem adnátok magatokat oda a sokkal gyengébb belső tulajdonságú pasiknak.

2016. febr. 15. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Vannak még ilyenek, de nem sok. A nagy többség olyan, mint az itteni válaszolók, akiknek nincs igazi jelleme, hanem arra hajlanak, amerre a szél fúj. Vagy amerre hiszik, hogy fúj.

Egy igazi férfiben fel sem merül, hogy másként viselkedjen. Épp ettől az, aki.

2016. febr. 15. 21:50
 13/21 Kisboltos ***** válasza:

A leírásod alapján sok illik rám. Viszont az erkölcs szó kimaradt, ami fontos részét képezi az úriember szerepnek. Igen, mert ez egy szerep, amit meg kell tanulni viselni, ami kemény munka és idő. Ugyanis egyformán kell fejlesztened a külsődet és a belsődet.

Sokan írták, hogy az úriember papucs. Ez nem igaz. Az úriember is domináns, megvan a saját véleménye a világról, nem támaszkodik másokra és teljes mértékben független. A különbséget az adja, hogy a két domináns egyed között, az úriember és a "paraszt", hogy milyen társadalmi körökben mozog. Ez anyagiaktól független, csupán az értelmi és érzelmi szint a meghatározó.

Végül elértünk a kérdésedhez. Az ilyen emberek nagyon megválogatják, hogy milyen nőkkel létesítenek kapcsolatot. Fontos a közös téma, az erkölcs megléte és a kölcsönös bizalom mindkét irányba. Tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon kevés lányban van meg. Akikkel eddig találkoztam, és megfeleltek ezen pontoknak, ott részükről nem volt vonzalom, ami szintén elengedhetetlen.

Olykor bánom, hogy nem vagyok én is egy ilyen egyszerű srác, mert akkor könnyen tudnék "csajokat összeszedni".

Ha lenne még kérdésed, írj nyugodtan.

2016. febr. 15. 22:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Az erkölcs és "teljes mértékben független" számomra ellentmond egymásnak.
2016. febr. 16. 00:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Minden stimmel, kivéve az erős személyiségét.

Már ha azt úgy érted, hogy erős mindenkin átgázoló, folyton a saját akaratát érvényesítő, mert az nem vagyok.

2016. febr. 16. 01:16
 16/21 anonim ***** válasza:

A határozott, egyenes a titokzatossal homlokegyenest ellentétben van gratulálok, te is tudod mit akarsz.

A mondandód alapján, ha valaki színész az oké mert épp eljátssza ami neked kell az adott pillanatban, de ha egyenesen kijelenti, hogy már pedig drágám az nem úgy van, akkor az igénytelen. Szóval igénytelen dolog őszintének lenni...

Ilyenkor nagyon erősen elgondolkozom azon, hogy akarok e én feleséget a jövőben, mert ahova tartunk az több mint elszomorító.. nagy részetekkel már most képtelenség együtt élni.

2016. febr. 16. 02:57
 17/21 A kérdező kommentje:
A határozott ugyan miért lenne ellentétben a titokzatossal? Annyira feketén-fehéren láttok mindent. De hőbörögjetek csak, kössetek bele mindenbe, mégis mit vártam?
2016. febr. 16. 03:28
 18/21 Kisboltos ***** válasza:
Az erkölcst meglétét most a viselkedésre értem. Tehát nincsenek erkölcstelen cselekedetei, nem él kicsapongó életet.
2016. febr. 16. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem megy a logikus gondolkodás drágám még nem azt jelenti, hogy én gondolkodom fekete-fehéren.. a fogalmak összemosása meg nem az objektív gondolkodás, hanem baromság. Nem költő vagy hogy ezt csináld, hanem elméletileg egy átlagos ember.
2016. febr. 19. 01:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Pont a te fajtádtól undorodom, akik csak betanult sémák szerint tudnak gondolkodni és mindenben az egyszerű logikát keresik. Egyébként meg olyan, hogy objektív gondolkodás nem létezik.
2016. febr. 19. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!