Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz olyan férfit találni, akibe bele lehet zsongani, akiért rajongani lehet?

Figyelt kérdés

Netes társkeresőről beszélek.

Aki kép alapján elfogadhatóan néz ki, jól el lehet csetelni, telefonálni vele, élőben valahogy mégis olyan mások.

Öltözködésben sem adnak magukra. Most komolyan, a jogging edzéshez való, nem randira.

2016. febr. 15. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont erről panaszkodnak nekem a nők,amikor sokat randiztam mindegyik csaj mondta,hogy a pasik 95% defektes,nem tud a nőkkel bánni,öltözködés fújjj,nem tudnak élni,se ambíció se életcél,el van a kis lyukában,konkrétan a begerjedésnek a nyomát se tudják kiváltani.

Nagyon sok nővel beszélgettem,és amikor áldották az eget,hogy velem kerültek össze ódákat zengtek,hogy azt hitték ilyen pasi a filmekben van csak,hogy kocsival szépen elmegyek érte,elviszem legjobb étterembe,felöltözök super slim fit ing,minőségi feszülős gatya,szép cipő,hajam beállítva ahogy kell,két hetente fodrász.

Stílus ami hiányzik a pasikból igénytelen semmik,vagy dagadt vagy nyikhaj giliszta.Pénzkeresésben meg hagyjuk el van a kis semmilyen melójával és ki van,hogy nem gerjed be a csaj 110e nettóján,no komment erre.

Nincsen a pasikban tűz,az a mágnesesség ami a nőket beszippantja.

Ezt mind mind nők mondták.

Értelek kérdező,viszont ha jó pasit akarsz akkor neked is tenni kell érte:

-Edzened hetente 4-szer,diétázni hozzá

-Nőies cuccokba járni

-Nőiesen viselkedni,leülni,sugározzon a szexualitásod

-igényesnek kell lenned nagyon durván.

Valamit valamiért.

2016. febr. 18. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:

utolsó: nem is akarom, h bárki is a pénzem miatt szeressen, meg a kocsi, meg a szuper öltözékek, csak magam miatt, és inkább ne legyen bnőm, minthogy ezek kelljenek neki

te kb megvetted a nőt, ami tényleg csak az amcsi filmekben van, bár manapság itthon is elterjedt :)

2016. febr. 18. 16:32
 13/14 Titusztitusz ***** válasza:
Netes társkeresőn OLYAN férfit keresni akibe egy nőnek bele lehet zsongani, olyan, mint fábol vaskarikát csinálni...Úgyhogy ne is csodálkozz kedves kérdező a tapasztalataidon...
2016. febr. 18. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát azért nincs lehetetlen.

Én is sokáig kerestem eredménytelenül, de megtaláltam. Vagyis inkább ő talált meg engem.

Pedig sok kihullott selejt volt nekem is az ismerkedések alatt :S

2016. febr. 18. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!