Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy egy nőnek nincs senkije (párkapcsolatra értve)?
Figyelt kérdés
Eddig nőismerőseimnél azt tapasztaltam, hogy mindig volt valakijük. Ha véletlenül előfordult, hogy néhány hónapig párkapcsolat nélkül maradtak, akkor is volt valaki aki után vágyakoztak, akivel ismerkedtek, vagy épp "lehetőséget láttak a későbbi randikhoz". Férfi ismerőseim között viszont nem ritka aki évekre egyedül marad, és ezekben az időszakokban jórészt tényleg senki sincs a "láthatáron sem", tehát nincs barátnő "jelölt" sem. Ellenben nőknél mindig van minimum jelölt szinten valaki. Értitek. Mi a véleményetek erről, csak az én ismeretségi köröm ilyen?2016. febr. 14. 16:27
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: megtudhatnám a korodat?
2016. febr. 14. 17:58
12/18 anonim válasza:
Létezik, de sokszor ott a háttérben komolyabb problémák vannak és ebből adódik.
13/18 anonim válasza:
Nőként ez valóban igy van. Én mióta elváltam megszálltak a pasik.
De egyenlőre én nem szeretnék kapcsolatot élvezem hogy egyedül vagyok.
Ha szeretnèk meg majd választok.
De ismeretségi körömben ez fordítva van. Sok nő van egyedül akiknek kilátásba sincs nem mert rondák nem is értem miért vannak egyedül.
35 N
14/18 A kérdező kommentje:
#10-es: Még egyet kérdeznék: Mit jelent számodra, hogy jársz társaságba? Hétvégi diszkót? Iskolába járást? Esetleg munka utáni lógást a szomszédságban?
2016. febr. 14. 18:20
15/18 anonim válasza:
persze, de csak ha....
- otthon ül és nem mozdul ki
- vagy rondácska
Egyéb esetben udvarló akadna bőven.
16/18 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Már két éve senki sem érdeklődött felém.
Mintha félnének tőlem... :(
17/18 anonim válasza:
10-es vagyok és 22 éves.Társaságba járás alatt értem,hogy néha elmegyek diszkóba,vagy egyéb rendezvényre.Fősulin vagyok erasmusos mentor és szoktak kifejeztten ilyen programok lenni.Onnan van a kiszemelt is.*.*
18/18 anonim válasza:
Hasonlót tapasztalok én is: a nők nagy szeretettel szeretik e téren is játszani a "szegény én"-t, így összeugrasztani a feleket... Sok nő mingli - csak ezt szeretik titokban tartani -, ami nagyon csalóka tud lenni egy valóban szingli férfinak, ha igazából társat keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!